«Ενοχλήθηκαν» στον Αστέρα για τον Γκάϊτς και τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2021

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σε μέσα ενημέρωσης της Σερβίας, σύμφωνα με τα οποία ο 25χρονος Σέρβος δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ καθώς το συμβόλαιό του, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, φαίνεται πως ενόχλησαν έντονα την διοίκηση του Αστέρα.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα προσανατολίζεται να καταθέσει μία νέα πρόταση στον Μίλαν Γκάίτς, προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει την συνεργασία.

Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινά δημοσιεύματα στον σερβικό Τύπο, το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 25χρονο ακραίο μπακ «ενεργοποίησε» τον Αστέρα που ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αφού το τρέχων ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον νόμο Μπόσμαν από την 1η Ιανουαρίου ο κάθε παίκτης που μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο το συμβολαίου του μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει και να μετακομίσει εκεί ως ελεύθερος.

Η σερβική ομάδα πρόσφατα ανανέωσε τα συμβόλαια των Μίρκο Ίβανιτς και Μίλος Γκόρντιτς, ενώ τώρα ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα Μίταρ Μρκέλα ετοιμάζει μια νέα προσφορά για τον Γκάιτς: 

«Τα ΜΜΕ έγραψαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να δει στις τάξεις του τον Μίλαν Γκάιτς, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα λήγει σύντομα και θα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο Αστέρας δεν θέλει να χάσει εύκολα τον αξιόπιστο δεξιό της μπακ και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει. 

Ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα Μίταρ Μρκέλα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο θα προσφερθεί και στον Μίλαν Γκάιτς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα sportskacentrala.com.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.