Ενόχληση Ιβάν από την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων παικτών

Metrosport Team12 Μαΐου 2022

Προσπάθησε να προλάβει τα…χειρότερα ο Ιβάν Σαββίδης την παραμονή του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη, αλλά όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, το αποτέλεσμα σαφέστατα δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τους παίκτες, είναι φανερό όμως, πως η ομάδα θέλει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ.

Επί της ουσίας ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε την παραμονή του αγώνα στην ποδοσφαιρική ομάδα μέσω τηλεδιάσκεψης για να χτυπήσει «καμπανάκι» και να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές προς την αφύπνιση. Ωστόσο, στην διάρκεια της ομιλία του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εκδήλωσε και την ενόχλησή του για την εξωγηπεδική ζωή κάποιων παικτών. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έστειλε αυστηρό μήνυμα με συγκεκριμένους παραλήπτες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί νυχτοπερπατήματα και άλλες μη επαγγελματικές συμπεριφορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το θέμα έχει ασχοληθεί αρκετά προσωπικά και έχει φροντίσει να κάνει την έρευνά του για διάφορες πληροφορίες που έχουν φτάσει στην διάθεσή του.

Έντονος εκνευρισμός στα αποδυτήρια

Εκτός εαυτού ήταν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα, καθώς δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν ένα ακόμη παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 10 μάτς σε όλες τις διοργανώσεις και το μοναδικό θετικό στοιχείο, σε αυτά τα 10 μάτς, είναι πως η ομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, με δύο ισοπαλίες. Και χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Τσόλακ που μέτρησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.