Ενώ ο κόουτς πιστεύει πως θα το γυρίσει «άκρα του τάφου σιωπή»... στα «ρετιρέ»

Δημήτρης Μπούζας09 Δεκεμβρίου 2021

Ασφαλώς και δεν εννοούμε ότι θα πρέπει να ληφθούν εν θερμώ σημαντικές αποφάσεις, με την επιμονή μας να βγουν μπροστά αυτοί που πρέπει και που όφειλαν να το κάνουν, προκειμένου να δοθούν κάποιες εξηγήσεις και να ηρεμήσει – μέχρις ενός σημείου βέβαια – ο κόσμος. 

Ούτε στις προθέσεις μας είναι (ούτε ήταν ποτέ) να αναζητούμε ευκαιρίες επιβεβαίωσης των προβλέψεων και των απόψεων μας, από τη στιγμή που επαληθεύονται και μάλιστα με εμφαντικό τρόπο και σε βάθος χρόνου από τα γεγονότα.

 Τον ΠΑΟΚ τον σεβόμαστε και τον υπηρετούμε χωρίς φτηνές σκοπιμότητες, δίχως συμβόλαια και αλληλοεξαρτήσεις. Η καλοπροαίρετη και γόνιμη κριτική μας, θα μπορούσε να αποδειχθεί για κάποιους μοιραίους και άβουλους που δυστυχώς έχουν εξουσία και λόγο «στον όλο οργανισμό», μια χρήσιμη προειδοποίηση και μια οδός ασφαλείας, που θα τους οδηγήσει να πορευτούν, αποφεύγοντας παγίδες και λάθη. Δυστυχώς όμως για αυτούς, προτίμησαν τον λάθος δρόμο. 

Πίστεψαν πως με την αβάντα και την στήριξη που τους παρείχαν τα παρατρεχάμενα παπαγαλάκια και οι παντός είδους εργολάβοι συγκάλυψης, θα μπορούσαν να την βγάλουν άνετα και ανέμελα. Έτσι όμως οδηγήθηκαν μοιραία εδώ που βρίσκονται, παρά την ανεξήγητη ασυλία την οποία εισέπραξαν γενναιόδωρα από τον μεγαλομέτοχο. 

Επιστρέφοντας λοιπόν στα περί κριτικής και αναφερόμενοι στο κλασικό μοτίβο που χρησιμοποιούν κάποιοι, ότι δηλαδή δεν πρέπει να επισημαίνονται σοβαρά λάθη παραμονές αγώνων, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε πως ο αυριανός αγώνας που αντιμετωπίζει η ομάδα, είναι απέναντι σε μία ερασιτεχνική. Ανεξάρτητα βέβαια από το γεγονός ότι τα λάθη ποτέ δεν πρέπει και για κανέναν λόγο να συγκαλύπτονται.

Πάμε όμως στα τρέχοντα τα οποία επικεντρώνονται στον τρόπο με τον οποίο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αντιμετωπίζεται ο αγωνιστικός διασυρμός διαρκείας και το διοικητικό έρεβος που έχει σκεπάσει τον «όλο οργανισμό». 

Αφωνία στα... ρετιρέ. Μία και μόνη και σιβιλική (ως συνήθως) ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, η οποία μάλιστα στάθηκε αδύνατο να ερμηνευτεί, ακόμη και από τους πιο ειδικούς. Ο Ιβάν σιωπά. Προφανώς να έχει τους λόγους του.

 Η ΠΑΕ το ίδιο. Μόνον κάποια από τα πλέον «θαρραλέα» παπαγαλάκια βγάζουν προς τα έξω μια ενθαρρυντική είδηση, η οποία αφορά τον εντοπισμό ενός Δανού παίκτη, την μεταγραφή του οποίου εγκρίνει ο Λουτσέσκου. Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αντίδραση και μάλιστα σημαντική, είναι η τοποθέτηση του Λουτσέσκου, ο οποίος συγχρόνως με την αναγνώριση των λαθών που διέπραξε, δήλωσε πως πιστεύει ότι θα μπορέσει «να το γυρίσει το πράγμα». 

Επανερχόμενοι στα όσα χθες υποστηρίξαμε και τα οποία αφορούσαν την ανάγκη της εμφάνισης του Ιβάν και της ανάληψης από μέρους του μιας πρωτοβουλίας, που θα είχε στόχο αφενός τον καθησυχασμό του κόσμου και αφετέρου να λογοδοτήσουν όσοι αποδεδειγμένα ενέχονται με τον οποιοδήποτε τρόπο στο διασυρμό διαρκείας που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, περιμένουμε κι ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή.

 Άλλωστε κάποιες πληροφορίες που αντλούμε από το στενό περιβάλλον του Ιβάν, λένε πως ο μεγαλομέτοχος είναι αποφασισμένος για σαρωτικές μεταγραφές που θα ξεκινήσουν αμέσως με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.