Ενκουλού: «Τι θέλετε να κάνουμε; Να καθόμαστε και να συνεχίσουμε να κλαίμε;»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Η πρώτη παράσταση του Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απέναντι στην Ελβετία δεν πήγε και τόσο καλά, αφού η ομάδα του Ενκουλού τελικά ηττήθηκε. Ο παίκτης του Άρη, μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε και είπε όλα όσα σκεφτόταν για την εμφάνιση της εθνικής του.

Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να περάσει το μήνυμα πως δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αφού το Καμερούν μπορεί να δουλέψει και να εμφανιστεί καλύτερο στις επόμενες αναμετρήσεις. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως: «Χάνουμε έναν τέτοιο αγώνα. Τι θέλετε; Να καθόμαστε και να συνεχίσουμε να κλαίμε; Τι θέλετε να κάνουμε; Είναι ποδόσφαιρο. Χάσαμε, πρέπει να επιστρέψουμε, να προετοιμαστούμε και να μην κοιτάμε ποιος είναι μπροστά. Εδώ πραγματικά, θα κάνουμε μια καλή ανάλυση. Δε θέλω να πω οτιδήποτε, μένω συγκεντρωμένος στα ουσιαστικά. Θα βασιστούμε στα θετικά. Δεν ήταν όλα άσχημα. Θα σβήσουμε ό,τι ήταν λιγότερο καλό, θα δουλέψουμε σε ό,τι δεν ήταν καλό και θα βρούμε τη σωστή ισορροπία».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν έξι βαθμοί ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κάποιες μέρες περνάει, κάποιες μέρες όχι. Πραγματικά πρέπει να έχεις την αίσθηση ότι τα έχεις δώσει όλα σε ένα ματς».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.