Ενκουλού: «Ήρθα στον Άρη γιατί γνώριζα ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Για το πρώτο χρονικό διάστημα στο οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη μίλησε ο Νικολά Ενκουλού στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, σημειώνοντας πως «Ήρθα στον Άρη γιατί γνώριζα ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ», ενώ έκανε ειδική αναφορά στην επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας, «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζω να γυρίσουμε με τους βαθμούς της νίκης».

Αρχικά ανέφερε στη NOVA: «Ήρθα στον Άρη γιατί γνώριζα ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Κάθε φορά που πηγαίνω σε μια ομάδα-οικογένεια όπως είναι ο Άρης προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Με υποδέχθηκαν όμορφα όχι μόνο οι Γαλλόφωνοι αλλά όλοι οι παίκτες της ομάδας. Στα αποδυτήρια είμαστε μια οικογένεια και έχω εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα».

Στη συνέχεια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζω να γυρίσουμε με τους βαθμούς της νίκης».

Ενώ για την απόδοση της ομάδας και την έλλειψη σταθερότητας: «Δεν είμαι ο προπονητής για να μιλήσω γι’ αυτά τα ζητήματα αλλά είναι θέματα τα οποία τα λύνουμε μεταξύ μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.