Ενίσχυση στα χαφ; Όλα ανοιχτά…

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας στη μεσαία γραμμή, και ειδικά στην θέση του καθαρόαιμου εξαριού, απασχόλησε πολύ έντονα τον ΠΑΟΚ από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Μέχρι χθες το βράδυ, αυτό που έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου, ήταν πως πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια άλλη κίνηση της τελευταίας στιγμής, εκτός από αυτές που έχουν προαναγγελθεί.

Ο Ρέμπε έκανε την προεργασία για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, ο Γκαρσία ζήτησε ξεκάθαρα την ενίσχυση εδώ και καιρό, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις. Απομένουν λίγες ώρες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, το πιο πιθανό είναι να μην γίνει άλλη κίνηση, όπως έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου, ωστόσο… Ο ΠΑΟΚ πάντα αρέσκεται να κάνει κινήσεις την τελευταία στιγμή, οπότε, ένα μικρό ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό.

Ο Ολίβα και η Κάλιαρι

Και χθες σε Ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο 24χρονος Ουρουγουανός αμυντικός μέσος Κριστιάν Ολίβα που ανήκει στην Κάλιαρι, είναι σύμφωνος ώστε να έρθει στην Τούμπα για τους επόμενους 18 μήνες. Και από την Κάλιαρι έλεγαν πως εφόσον ο ΠΑΟΚ ανάψει το πράσινο φώς, μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.