Ενίσχυση σε… τριπλό ταμπλό για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης26 Σεπτεμβρίου 2020

Περίπου μία εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (σ.σ. για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές το περιθώριο είναι μέχρι 15 Οκτωβρίου), στον Άρη έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους και ετοιμάζονται να προχωρήσουν στις τελευταίες προσθετικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Η απόφαση που έχει ληφθεί, με βάση τις εισηγήσεις που έγιναν (και) από τον Άκη Μάντζιο, είναι να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές, ξέχωρα από τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία. Προτεραιότητα δίνεται στον κεντρικό αμυντικό, με συγκεκριμένα αγωνιστικά στοιχεία (ταχύς, δεξιοπόδαρος) και στον αριστερό μπακ προκειμένου να υπάρχει μία αξιόπιστη εναλλακτική πίσω από τον Γκάνεα. Στο μεταγραφικό μπλοκάκι των κιτρινόμαυρων επίσης βρίσκεται και η προσθήκη ενός ακόμα εξτρέμ, που περισσότερο θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Φετφατζίδης στο (πιθανό) ενδεχόμενο αποχώρησής του για την Αραβία. Οι στόχοι πάντως και για τις τρεις θέσεις έχουν εντοπιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παίκτες από την αγορά της Ευρώπης. 

Ενεργοποιεί τον Σούντγκρεν

Από... χίλια κύματα πέρασε η σχέση του Ντάνιελ Σούντγκρεν με τον Άρη. Ο Σουηδός βρέθηκε τουλάχιστον δύο φορές στην πόρτα την εξόδου από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά η δυσκολία στη λύση του τριετούς σε διάρκεια συμβολαίου του τον κράτησε. Με τη νέα τάξη πραγμάτων στο τεχνικό τιμ μάλιστα ο Σούντγκρεν ενεργοποιείται και πάλι, διεκδικώντας στο άμεσο μέλλον φανέλα!

Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, ο Άκης Μάντζιος, έχει άλλες βλέψεις για τον Σουηδό αμυντικό. Κάτι που διαπιστώθηκε εχθές, οπότε ο Έλληνας τεχνικός είχε τετ α τετ συνομιλία μαζί του. Αφού του ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να του δώσει ευκαιρία, ζητώντας τον να αποβάλλει από το μυαλό του όσα προηγήθηκαν και να προσπαθήσει σαν επαγγελματίας που είναι, τόνισε ότι εφόσον διακρίνει προσπάθεια θα τον συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του. Ο παίκτης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην προηγούμενη κατάσταση, η οποία δεν του άρεσε, και επεσήμανε ότι θέλει να αγωνιστεί στον Άρη. Έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και όποτε κριθεί ότι είναι έτοιμος (σ.σ. δεν έχει κάνει καν προετοιμασία) θα μπει σταδιακά στο αγωνιστικό πλάνο. Η παρουσία του δίνει στον προπονητή μία ακόμη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.