Ενίσχυση σε δύο θέσεις για τον Αρη

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Ειλημμένη είναι η απόφαση των ιθυνόντων του Αρη για την ενίσχυση του ρόστερ σε θέσεις “κλειδιά”, με τον Άγγελο Χαριστέα να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις επαφές. Σε πρώτη φάση ο Αρης αναζητά πλάγιο αμυντικό, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Δεξιά, επί της ουσίας υπάρχει μόνο ο Ρόουζ. Ο Σούντγκρεν έχει χάσει τη θέση του και το μέλλον του στην ομάδα θα εξαρτηθεί από δυο παράγοντες. Πρώτον, το κατά πόσο είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει περισσότερο και δεύτερον, αν θα προκύψει πρόταση από ομάδα που έχει εκδηλώσει – σύμφωνα με τον παίκτη – ενδιαφέρον να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Αριστερά υπάρχει μόνο ο Κόρχουτ, ο οποίος παίζει ασταμάτητα και δεδομένα χρειάζεται μπακ-απ. Από την έρευνα που έχει κάνει ο Χαριστέας έχουν εντοπιστεί 2-3 αξιόλογες περιπτώσεις, ωστόσο πρώτα θέλει να λυθούν συμβόλαια όπως αυτά των Μενέντεθ, Κωνσταντινίδη. Κίνηση θα γίνει επίσης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μετά το “ναυάγιο” με τον Ιάπωνα μέσο, για τον οποίον σας είχε ενημερώσει η “Μ”, αναγκαστικά οι κιτρινόμαυροι στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών μέσων. Πάλι όμως “ρυθμιστής” αποτελεί ο Ντουάρτε, αφού προτεραιότητα είναι η απεμπλοκή του Αρη από το συγκεκριμένο “βαρίδιο”.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/1)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.