«Ναι» της Τσέλσι στον ΠΑΟΚ για Μπάμπα! Τι συμβαίνει με Μπορίλ

Γιώργος Καστάνης11 Αυγούστου 2021

Ολο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έχει στραφεί στον αυριανό αγώνα της Τούμπας με αντίπαλο την Μποέμιανς, καθώς η πρόκριση στα πλέι οφ, αποτελεί τον κύριο στόχο, όμως παράλληλα «τρέχουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Απομένουν μόνο τα τυπικά για τον Τζόλη (επίσημες ανακοινώσεις) και στον Δικέφαλο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους, σε τρείς περιπτώσεις για την ενίσχυση. Η είδηση που μεταφέρει σήμερα η Metrosport στο αναλυτικό της ρεπορτάζ, έρχεται από την Αγγλία. 

Η διοίκηση της Τσέλσι είπε ΝΑΙ στον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση (με την μορφή δανεισμού) του Ραχμάν Μπάμπα για ένα χρόνο. Σε αυτή θα υπάρχει και οψιόν αγοράς. Αναμενόταν το Ο.Κ. του Μπάμπα (έως και χθες αργά το βράδυ), την ίδια στιγμή που ο Γκανέζος έχει πρόταση από Γαλλική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει στον Μπάμπα και εφόσον τον αποκτήσει θα ενισχυθεί σημαντικά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πάντα στις επιλογές, για την ίδια θέση, είναι ο 30χρονος Τσέχος Γιαν Μπορίλ της Σλάβια Πράγας (έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο).

Παράλληλα στην Μικράς Ασίας, δείχνουν μία επιμονή για τον Σεμπαστιάν Τζοβίνκο. Ο Ιταλός φορ περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ, ο ΠΑΟΚ τον θέλει και είναι πιθανό να παίξει σημαντικό ρόλο και η τελική προσφορά που θα καταθέσει για να δελεάσει τον παίκτη.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης μετά την πώληση του Τζόλη. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr δόθηκε λίστα με εξτρέμ στον Λουτσέσκου, ο οποίος καλείται να αποφασίσει, ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί. 

Τις προάλλες γράφηκε σε αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης, πως ο Δικέφαλος καλοβλέπει την περίπτωση του Πορτογάλου Ερνάνι της Λεβάντε. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού (είχε παίξει στον Πειραιά τη σεζόν 2015-2016) έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Λεβάντε, όμως δεν υπολογίζεται. Πάντως από τον ΠΑΟΚ έλεγαν χθες πως ο Ερνάνι, δεν ενδιαφέρει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.