Ενισχυμένος με Ενετσιόνα-Ιμπάνκς ο Ηρακλής για το «καυτό» 20ήμερο

Στέλιος Παρθενάκης19 Ιανουαρίου 2021

Έτοιμος για το πιο κρίσιμο 20ημερο της χρονιάς θα είναι ο Ηρακλής με διπλή ενίσχυση, που θα αλλάξει θεωρητικά την εικόνα της ομάδας.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μπορεί να μην έδωσε τόσα χρήματα για την αλλαγή προπονητή, αλλά η απόκτηση τριών παικτών μέσα στη χρονιά για αλλαγές κόστισε αρκετά. Ο Ηρακλής είναι κακός εδώ και ένα μήνα, οπότε καλείται από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ να δείξει διαφορετικό πρόσωπο. Ο Στέργιος Καλύβας επιλέχθηκε να είναι ο προπονητής ηγέτης της ομάδας για τους επόμενους 18 μήνες και καλείται να αποδείξει ότι μπορεί. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση αποδείξεων με τον ΠΑΟΚ, την Ευρώπη και το Κύπελλο ο Ηρακλής κρίνει τη χρονιά σε 20 ημέρες.

Υπάρχει η πίστη στο πρόσωπο του απλού φιλάθλου ότι το τμήμα του μπάσκετ μπορεί να φέρει χαμόγελα. Η ομάδα είναι πληρωμένη, οι αλλαγές έγιναν και πλέον η μπάλα ...παίζεται μέσα στο παρκέ. Δε θα υπάρχει δικαιολογία για αποτυχία. Η δεύτερη χρονιά στην Α1 είναι χρονιά αποδείξεων. Ο Ηρακλής έχει προνόμια που δε τα έχουν πολλές ομάδες και ας στερείται του κόσμου του.

Αν δεν καταφέρει να πετύχει τους στόχους του αγωνιστικά, η ευθύνη θα ανήκει στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ. Η διοίκηση έκανε το χρέος της όπου χρειάστηκε, οπότε ο απολογισμός θα γίνει σε έναν μήνα.

Εδώ θα είμαστε να τα καταγράψουμε...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.