ΠΑΟΚ: Ενισχυμένη με Τζίμα η Κ19 στο Βόλο -Θέλει τη νίκη για να μείνει στη μάχη του τίτλου

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Μπορεί το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας στο Πανθεσσαλικό να τραβά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς του κόσμου του ΠΑΟΚ, ωστόσο, και η αναμέτρηση της Κ19 είναι αρκετά κρίσιμη στην μάχη που δίνουν οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες εκτός έδρας την ΑΕΚ με 2-0 και ανέβασε την διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους τέσσερις βαθμούς και αυτό δημιουργεί σήμερα στα παιδιά του Στέλιου Μαλεζά την υποχρέωση να νικήσουν την Κ19 του Βόλου. 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» και η Κ19 του ΠΑΟΚ θα είναι ενισχυμένη με τον Στέφανο Τζίμα. Ο 17χρονος επιθετικός που είχε ούτως η άλλως επιστρατευτεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Μαλεζά, από την στιγμή που επέστρεψε ο Ολιβέιρα και ο Λουτσέσκου έχει διαθέσιμο το δίδυμο των δύο βασικών επιθετικών του στην ανδρική ομάδα, πήγε και πάλι στους «μικρούς» για να ενισχύσει την προσπάθειά τους. Μαζί του θα είναι και ο Χατσίδης, ενώ δεν θα είναι παρών ο Γκιτέρσος που έχει κάποιες ενοχλήσεις. Το ίδιο και ο Τσίκος που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.