Ενισχύεται με Κούφα και Παπαοικονόμου ο Μακεδονικός

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2021

Στην προσθήκη δύο νέων παικτών προχώρησε ο Μακεδονικός καθώς συμφώνησε με τον 20χρονο αμυντικό μέσο, Αδάμ Κούφα, και τον 22χρονο ακραίο επιθετικό, Δημήτρη Παπαοικονόμου. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αδάμ Κούφα.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος, που μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, πέρασε με επιτυχία μια δοκιμαστική περίοδο προπονούμενος με το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη και αγωνιζόμενος σε φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα να ντυθεί και επίσημα στα πράσινα.

Πέρυσι, ο Κούφας αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ έμαθε ποδόσφαιρο σε κάθε μία από τις στάσεις του, τόσο στην Ακαδημία του Ηρακλή και στις ομάδες Κ19 των ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Άρη, όσο και στα ανδρικά τμήματα της Γερμανικής Ακαδημίας και της Δόξας Ασσήρου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αδάμ και του εύχεται μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαοικονόμου.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πρωταγωνιστώντας σε αυτό με τις φανέλες των FC Αλεξανδρούπολη, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΕ Ευόσμου και, εσχάτως, του Αγροτικού Αστέρα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και για λογαριασμό του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη και του εύχεται υγεία και ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες στη φετινή σεζόν», όπως αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.