Ενισχυµένος ο Εθνικός Μαλγάρων

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Σε αναµονή είναι και ο Εθνικός Μαλγάρων της έναρξης των επίσηµων αγώνων. 

Πιο δυνατός εµφανίζεται τη φετινή περίοδο καθώς έχουν έρθει οι Αρχιµήδης Γεωργιάδης τερµατοφύλακας από τα Γιαννιτσά, ∆ηµήτρης Παπαδόπουλος, Μάριο Κοκόσης από ΜΑΣ Αγχιάλου, Βασίλης Κολέτσης από Καµπανιακό, ενώ συνεχίζει ο Νίκος Κουντουράς. 

Από την άλλη δεν συνεχίζουν οι Χρήστος Πίτης, Πέτρος Μπαξεβάνης, Τζούτζιας, Χρ Βεργίδης. 

Προπονητής έχει αναλάβει ο Χάρης Μηναρετζόγλου με συνεργάτη του τον Κώστα Μίκρα ο οποίος δήλωσε: «Περιµένουµε µε υποµονή να αρχίσουν οι επίσηµοι αγώνες. Με βάση την εικόνα µας στην προετοιµασία και στα φιλικά είµαστε σε αρκετά καλό επίπεδο αν και έχουµε περιθώρια βελτίωσης».

Για την µη έναρξη των επίσηµων αγώνων είπε: «Η διακοπή µας έχει πάει όλους πίσω και από θέµα ψυχολογίας και προγραµµατισµού αλλά το παλεύουµε. Προσπαθούµε να κρατήσουµε τους παίκτες σε εγρήγορση. Είµαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση µε πέρσι. Για τον όµιλο είπε: Θα έχουµε επτά γειτονικά ντέρµπι και τρεις οµάδες της Θεσσαλονίκης. Κοιτάµε το Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω θα είναι ένας από τους καλύτερους οµίλους της Α' κατηγορίας. Στόχος είναι µια καλή πορεία και αν έρθει κάτι καλύτερο δεν θα πούµε όχι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.