«Δεν είχε νόημα να κλειστούμε, μας επηρέασε η απουσία του Ιντέγε»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο προπονητής του ΑρηΜίκαελ Ένινγκ,  στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της αλλά και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το 3-1 και τον Ιντέγε που τραυματίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ανοιχτά. Να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν κλειστήκαμε. Το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι λαθών. Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τα λάθη μας αλλά εμείς όχι του Ολυμπιακού. Ήταν σημείο - κλειδί που χάσαμε τον Ιντέγε με τραυματισμό. Κάναμε αλλαγή και αποδιοργανωθήκαμε. Μετά δεχθήκαμε το γκολ. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν αποφασιστικός και πήρε το παιχνίδι».

Το δοκάρι του Λάρσον στην αρχή: «Αυτό είπα πριν. Εάν δεν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου και τα λάθη του αντιπάλου. Αφού δεν μπήκε το γκολ τότε είχαμε το πρόβλημα με τον Ιντέγε».

Το μέγεθος του τραυματισμού του Ιντέγε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Θα αξιολογηθεί από αύριο η κατάσταση».

Το δίλεπτο '22-'24 με το 2-0: «Ναι φυσικά. Μπορεί να γίνει όμως. Δεν είναι εύκολο αυτό. Παίζαμε ένα ντέρμπι σε δύσκολη έδρα και αυτό το δίλεπτο ήταν σημαντικό».

Την επιθετική τακτική του Άρη που είχε ψηλά τις γραμμές του: «Όχι. Γιατί; Εάν είχαμε πάρει προβάδισμα νωρίς θα ήταν άλλο ματς. Γιατί να το αλλάξεις αυτό; Γιατί να παίξεις αλλιώς; Δεν είναι το νόημα του ποδοσφαίρου να κλείνεσαι. Δεν είναι το ποδόσφαιρο αυτό».

Τον Ομάρ και την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού: «Θα αξιολογήσω το ματς και θα βγάλω συμπεράσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.