Ενινγκ: «Αν είμαι τυχερός, θα έχω 13 παίκτες στην αποστολή»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ενινγκ, μίλησε στην κάμερα των καναλιών NovaSports, 24 ώρες πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε αναφορικά με το τι πήγε λάθος για την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, τα συμβόλαια που εκπνέουν καθώς και την κατάσταση που θα επικρατήσει στην ομάδα μέχρι την λήξη των Play-Off. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική αναφορά στη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίκαελ Ενινγκ:

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Το πρόβλημα μας δεν ήταν στο θέμα της ενέργειας καθώς αν είδατε μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε και εμείς είμαστε που φτιάχναμε το παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και στα επόμενα παιχνίδια θα μας λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αν είμαι τυχερός στον αυριανό (1/7)) αγώνα θα έχω 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Το θέμα δεν είναι το πόση βενζίνη έχουμε στο ντεπόζιτο αλλά το πόσους παίχτες θα έχουμε»

Για να προσθέσει για τις ανανεώσεις: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει, άλλοι που έχουν μείνει, αυτή τη στιγμή μιλάμε με δεδομένα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και δεν μπορέσαμε να προσθέσουμε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση που υπάρχει».

Αναφορικά με το πως μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του: «Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους καθώς πολλοί από αυτούς δεν θα αγωνιστούν στις θέσεις τους. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί μέσα στη χρονιά και ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Μπορώ να πω ότι παίκτες που είχαν δύσκολο έργο τα πήγαν πολύ καλά. Ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν είναι παιδιά τα οποία τα έχω στην καρδιά μου και δούλεψαν σκληρά, το ίδιο ισχύει και για τον Λάζαρο Βαρδάκη (μέλος του τεχνικού τιμ) που έκανε εξαιρετική δουλειά. Με όλα αυτά που συνέβησαν λόγω του κορωνοϊού άλλαξαν πολλά και οι ίδιοι δεν έχουν καμία ευθύνη, όλοι πρέπει να κοιτάξουν και το δικό τους καλό καθώς πιστεύω ότι χωρίς τον ιό δεν θα υπήρχε θέμα».

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη: «Είναι μία περίπτωση η οποία που πραγματικά δουλέψαμε πολύ στενά και μιλούσαμε πολύ στενά και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Αν έμενα στην Ελλάδα θα προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια και πρέπει να σκεφτεί και το μέλλον του. Στη Γερμανία έχουμε μία φράση που λέει «ένα μάτι που γελάει και ένα που δακρύζει» το οποίο σημαίνει με ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι για όσα προσέφερε και για την εξέλιξη του από την άλλη στεναχωριέμαι που δεν θα είναι μαζί μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.