«Ενέργεια και συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Στέλιος Παρθενάκης26 Ιανουαρίου 2021

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. Βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής στο PAOK Sports Arena, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

Η αρχή θα γίνει το βράδυ (21:00) της Τετάρτης από το ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι τόνισε: «Είχαμε λίγο χρόνο, αλλά το γνωρίζαμε και ήμασταν αρκετά ενεργοποιημένοι όσον αφορά την πληροφορία, οπότε μιλήσαμε αρκετά για τον αγώνα με την ΑΕK, κάναμε και λίγο μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά σε αυτό. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, έμπειρους παίκτες και με προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις . Ταυτόχρονα όμως, επειδή αυτή τη χρονική περίοδο είναι λαβωμένοι από τραυματισμούς παικτών που βρίσκονται κυρίως στην περιφέρεια, θεωρώ ότι θα είναι αρκετά ενεργοποιημένοι όλοι. Συνήθως όταν υπάρχουν προβλήματα κάνουν όλοι ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν αυτές τις απώλειες. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να έχουμε για 40 λεπτά ενέργεια και συγκέντρωση, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Θανάσης Χατζόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner και Elijah Mitrou-Long.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.