«Ενδιαφέρον του Άρη για τον Μαχίρ Μαντάτοφ της Λέγκια»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης θα κινηθεί για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής αλλά και του σέντερ φορ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από τα ονόματα που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα των «κίτρινων», αυτό που ξεχωρίζει είναι του Αζέρου επιθετικού από την Λέγκια, Μαχίρ Μαντάτοφ ή Εμρελί (έτσι προτιμά να τον ονομάζουν επιλέγοντας το επώνυμο της μητέρας του λόγω... καυγά με τον πατέρα του), όπως αναφέρουν πολωνικά ΜΜΕ.

Ο 24χρονος διεθνής Αζέρος φορ (1,87, αριστεροπόδαρος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα), ανήκει στην Λέγκια και φέτος έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια πετυχαίνοντας 11 γκολ, έχοντας σημαντική προϋπηρεσία και στην Καραμπάχ. Έχει αγωνιστεί 32 φορές με την Εθνική Αζερμπαϊτζάν και πέτυχε 4 γκολ.

Η Πολωνική ομάδα, στην οποία ανήκει, περνάει μια αγωνιστική κρίση τελευταία, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες έγιναν σημαντικά επεισόδια από αντιδράσεις των οπαδών της Λέγκια, μετά την ήττα από την Βίσλα και υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αζέρο επιθετικό αποφασισμένο να αποχωρήσει!

Το 2019 είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ, έφτασαν οι δυο πλευρές κοντά σε συμφωνία, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.