Ενδιαφέρον Ανόρθωσης για Κάργα - Γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός12 Ιουνίου 2023

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Κάργα έρχεται από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα από την Ανόρθωση, η οποία θέλει να εντάξει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ στο δυναμικό της, ωστόσο υπό συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της μετακίνησης του στο Νησί. Με βάση τα όσα επιβεβαιώνει και η πλευρά της ομάδας της Αμμοχώστου, θέλει τον Κάργα εφόσον μείνει ελεύθερος και αυτό είναι το σημείο που πρέπει να διευκρινισουμε πως κινείται ο ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγο καιρό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαρρεύσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διακοπή της συνεργασίας του Γιάννη Κάργα μετά την πολυσυζητημένη αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ και την απόφαση να κάνει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα, κάτι που προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Έκτοτε, όμως, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, ο Κάργας παραμένει ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ (έχει συμβόλαιο ως το 2025) και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν απορίες από τον κόσμο της ομάδας για το τι ακριβώς συμβαίνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε η «Μ» και το Metrosport.gr, η απάντηση στις απορίες των φίλων του ΠΑΟΚ για το τι μέλλει γενέσθαι στην σχέση του ΠΑΟΚ με τον Κιλκισιώτη αμυντικό, βρίσκεται στο deal που είχε γίνει όταν ήρθε στην Τούμπα. Τι εννοούμε;

Για όσους θυμούνται τις λεπτομέρειες του deal που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του 29χρονου στόπερ, η ομάδα της Ηπείρου είχε βάλει στα ταμεία της ένα ποσό 280.000 ευρώ για την πώληση των δικαιωμάτων του Κάργα, κάτι που κάνει και τους ανθρώπους του Δικεφάλου να προσπαθούν να εξαντλήσουν την πιθανότητα να πάρουν πίσω χρήματα από την συγκεκριμένη υπόθεση πριν κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Καργα.

Γίνονται κάποιες επαφές για να φανεί αν υπάρχει ομάδα που θα ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα του Κάργα και το αν υπάρχει αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες, με την «Κυρία» να αποτελεί μία από τις επιλογές που βρίσκονται στο τραπέζι για τον Κιλκισιώτη αμυντικό.

Θυμίζουμε ότι ο Κάργας είχε κάνει στην σεζόν που έκλεισε 13 ματς, ενώ είχε καταγράψει και δύο ασίστ, μία στη νίκη επί του Βόλου στα πλέι οφ στην Τούμπα και μία στην επικράτηση επί του Λεβαδειακού, εντός έδρας και πάλι, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.