«Ενδιαφέρον από την Πολωνία για τον Γκάνεα»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Ο αριστερός μπακ του Άρη, Κριστιάν Γκάνεα φαίνεται πως βρίσκεται στα μεταγραφικά ραντάρ μιας πολωνικής ομάδας και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα ρουμάνικα δημοσιεύματα, η Πογκόν Στέτσιν εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου Ρουμάνου για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της , καθώς το βιογραφικό του Γκάνεα ικανοποιεί τα «θέλω» του πολωνικού συλλόγου. 

Επίσης, η Πογκόν θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν το πλάνο και τα οικονομικά δεδομένα σε ενδεχόμενη συμφωνία.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χθες ανέφεραν ότι η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρεται για τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή του Άρη, Κριστιάν Γκάνεα. Γρήγορα αποδείχθηκε ότι αυτή η είδηση δεν υποστηρίζεται από τα γεγονότα». 

Ενώ καταλήγει: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γκανέα βρίσκεται στη λίστα άλλης ομάδας από την Πολωνία, της Πογκόν Σέτσιν. Aυτό που προκύπτει είναι ότι από την Πογκόν Σέτσιν θα συναντηθούν σύντομα με τους εκπροσώπους του παίκτη. Στην Πογκόν Σέτσιν έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, οπότε η κίνηση με τον Γκάνεα θα ήταν λογική, με το βιογραφικό που έχει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.