«Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Πάλμα η Ρέιντζερς - 5 εκ. ευρώ ζητά ο Άρης»

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Αμείωτο είναι το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα, με τον Άρη να κοστολογεί τον 23χρονο μεσοεπιθετικό στα 5.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει νέο δημοσίευμα απο τη Σκωτία. 

Σύμφωνα λοιπόν με την rangersnews, οι Σκωτσέζοι αντιμετωπίζουν σκληρό ανταγωνισμό, καθώς για την απόκτηση Πάλμα ενδιαφέρονται ομάδες από το Βέλγιο (Γάνδη και Άντερλεχτ), η ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, αλλά και σύλλογοι της Αγγλίας όπως οι Λιντς Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Η Ρέιντζερς έχει κατονομαστεί ως ένας από τους έξι ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν τον εξτρέμ του Άρη, Λουίς Πάλμα. Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον 23χρονο, αλλά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Πρέμιερ Λιγκ. Γίνονται αναφορές για τις βελγικές ομάδες, Γάνδη και Άντερλεχτ, αλλά και για την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, τη Λιντς Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ».

«Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο πιο σημαντικός στόχος στη θέση που αγωνίζεται για τη Ρέιντζερς κι έτσι το ενδιαφέρον δεν είναι αδικαιολόγητο. Στα 23 του, υπάρχει αρκετός χώρος για να εξελιχθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης θέλει έως και 5 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.