«Ενδιαφέρει την Τραμζονσπόρ ο Ίνγκασον, αλλά...»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» , φιλοξενήθηκε ο Μπουράκ Τσουμπουχτσού.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τραμζονσπορ, μίλησε αναφορικά με το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει η Τουρκική ομάδα για τον Ίνγκι Ίνγκασον, τα οικονομικά της δεδομένα αλλά και το δίδυμο των Μπακασέτα και Σιώπη που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στη γείτονα χώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον που προέρχεται από την προηγούμενη χρονιά για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τότε η ομάδα έκανε άλλη μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, αλλά ένας τραυματισμός βάζει εκ νέου στο παιχνίδι τον Ίνγκασον του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε ο επόμενος αμυντικός που θα έρθει στην ομάδα να είναι ο Ισλανδός, απλά με τη συνεχή υποτίμηση της Τουρκικής λίρας το κόστος είναι μεγάλο για την ομάδα και μετά τον τραυματισμό του Έντγκαρ Ιέ , ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας σε φθηνή αφορά».

Για τον Μπακασέτα και τον Σιώπη, ανέφερε: «Πρόκειται για δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Τραπεζούντα, είναι δύο παίκτες που αγαπάνε οι φίλαθλοι, δίνουν και το είναι τους για την ομάδα και αυτό παίζει τον ρόλο του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.