Ενδεκάδα με... ενέργεια ψάχνει ο Λουτσέσκου για το ντέρμπι και την αντεπίθεση!

Κώστας Πετρωτός28 Νοεμβρίου 2021


Από το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ισοπαλία στο «Τέχελνε Πόλε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άνοιξε» μία συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βάλει τέλος στα σκαμπανεβάσματα. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επισημάνει το σημαντικότερο συμπέρασμα από εκείνο το ματς («αν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μην χάνεις»), ωστόσο, με δεδομένο ότι, με αρχή το clasico με τον Αρη, υπάρχει συνέχεια στο βαρύ πρόγραμμα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έμεινε εκεί. Προκάλεσε την συνέχεια της συζήτησης χθες πριν την προπόνηση, αυτή την φορά με πιο ενεργή την συμμετοχή των παικτών. 

Οι διάλογοι που υπήρξαν αφορούσαν στο πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο ματς με τον Άρη αλλά και την σειρά των αγώνων που ακολουθούν. Επισημάνθηκε ότι αν είναι καλά η ομάδα και λειτουργήσει όπως σε κομβικά ματς του πρόσφατου παρελθόντος, εννοείται δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο όποιος κι αν είναι.

Χωρίς Βιεϊρίνια Κρέσπο, αλλά με Ινγκασον

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος του ματς, τελικά δεν έγινε η σούπερ έκπληξη και έτσι τόσο ο Βιεϊρίνια, όσο και ο Κρέσπο, έμειναν εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει φυσικά και στον Ντόουγκλας αλλά και τον Ολιβέιρα.

Ο Βιεϊρίνια συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί κι ο Χοσέ Κρέσπο, παρά το γεγονός πως η μαγνητική του ήταν καθαρή, μπαίνει κι αυτός σε ειδικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Ινγκασον σε αποστολή μετά από 213 μέρες. Ηταν 29 Απριλίου 2021 όταν ο Ινγκασον αγωνιζόταν για τελευταία φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα της πρώτης ομάδας. Επαιξε και στα 90' της αναμέτρησης στο Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ (2-1). Ο τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός αποστολής για τον τελικό αλλά και σε όλα τα παιχνίδια που ακολούθησαν και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και στην τρέχουσα. Φέτος και μετά από τρία με τον ΠΑΟΚ Β' είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου, μάλλον θα εμπιστευτεί Βαρέλα και τον μοναδικό αριστεροπόδαρο στόπερ, Μιχαηλίδη για το κέντρο άμυνας και μένει να φανεί ποια θα είναι η επιλογή του στην μεσαία και μεσοεπιθετική γραμμή. Για την θέση του φορμ, φαίνεται ότι προβάδισμα έχει ο Σφιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.