Ένας βρώμικος πόλεμος με όλα τα μέσα στη Τζόρτζια

Αλέξανδρος Τσίγγος04 Δεκεμβρίου 2020

Δύο «σύμμαχοι» του προέδρου Trump, ο Lin Wood και η Sidney Powel, προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα, την επιτακτική ανάγκη των Ρεπουμπλικάνων να κερδίσουν τις δύο θέσεις στην Γερουσία των ΗΠΑ.

Δύο άνθρωποι, που βρέθηκαν στο πλευρό του Trump, από την αρχή της προεδρίας του και πρόσθετα συμμετείχαν στην εκστρατεία του Stop Steal of Elections, προτρέπουν τους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους της Τζόρτζια να απέχουν από τις εκλογές για την Γερουσία επειδή θα είναι νοθευμένες.

Αυτό συμβαίνει την στιγμή που ο πρόεδρος Trump έχει δημόσια ζητήσει μια καθολική πανστρατιά της Πολιτείας της Τζόρτζια, για να κερδηθούν αυτές οι εκλογές που θα λάβουν χώρα στις 5 Ιανουαρίου.

Ήδη με ανάρτηση στο Twitter το συμβούλιο για την επανεκλογή Trump, κατήγγειλε την προσπάθεια των δύο αυτών προσώπων ως προβοκατόρικη.

Σημειωτέο ότι λίγες μέρες πριν η Sidney Powel, που έγινε γνωστή από τις καταγγελίες της εις βάρος των ηλεκτρονικών συστημάτων καταμέτρησης ψήφου της Dominion και πως χρησιμοποιήθηκαν για την νοθεία, προέτρεπε τον Αμερικανό πρόεδρο να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να εφαρμόσει στρατιωτικό νόμο.

Το πόσο σημαντικό είναι να κερδηθούν αυτές οι δύο θέσεις, ορίζεται από ότι από την Γερουσία θα περάσουν όλα τα νομοθετικά σχέδια των Δημοκρατικών, με πρώτο την αλλαγή του Συντάγματος των ΗΠΑ, στην περίπτωση που ο Joe Biden και η Kamala Harris ορισθούν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Μέσα στο ίδιο πλαίσιο της πολιτικής τους το αποτέλεσμα των νομοθετημάτων τους θα είναι δυσβάσταχτο για την Μεσαία και Εργατική τάξη των ΗΠΑ.

Ελέγχοντας οι Δημοκρατικοί, την προεδρία, την γερουσία και έχοντας την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, οι αλλαγές στην παραδοσιακή φυσιογνωμία των ΗΠΑ θα είναι δραματικές και η ολοκλήρωση των σχεδίων της ετερόκλητης συμμαχίας που στηρίζει τους Δημοκρατικούς, Σόρος και σία, Google, Facebook, Twitter, η Wall Street, η Κίνα και η ίδια η Παγκοσμιοποίηση με τους ηγέτες της, φανερούς και κρυφούς θα δώσουν το τελευταίο χτύπημα στην Δημοκρατία, τουλάχιστον όπως γνωρίζουμε την εικόνα της τα τελευταία 70 χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Την ίδια στιγμή, Δημοκρατικοί που παρουσιάζονται ως Ρεπουμπλικάνοι, έχουν γεμίσει την Πολιτεία με γιγαντοαφίσες που ζητούν τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν τους υποψήφιους των Ρεπουμπλικάνων.



Παράλληλα οι αρχές της πολιτείας προέβησαν σε νομική καταγγελία και παρέμβαση σε ομάδες Δημοκρατικών που καλούν πολίτες που ψηφίζουν Δημοκρατικούς από όλη την Αμερική, να μετοικήσουν έστω και προσωρινά στην Πολιτεία της Τζόρτζια για να ψηφίσουν στις εκλογές για την Γερουσία στις 5 Δεκεμβρίου. Υπολογίζεται ότι αυτό τον καιρό ο πληθυσμός να ανέβει με αυτές τις προσπάθειες μερικά εκατομμύρια.

Τόσο σημαντική είναι να κερδηθεί μάχη και για τα δύο κόμματα και για το μέλλον των ΗΠΑ και όλου του κόσμου.

Στο βίντεο ο Δημοκρατικός Chuck Schumer δηλώνει την σημαντικότητα αυτή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.