Ενας στους δύο δεν δείχνει να χωρά στο φετινό ρόστερ

Κώστας Πετρωτός03 Σεπτεμβρίου 2023

Η επιλογή των παικτών που συγκροτούν την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ήρθε να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει ένα ανοιχτό θέμα στο ρόστερ που ίσως θα ήταν καλό να λυθεί τώρα που ακόμη δεν έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος σε ορισμένες χώρες.

Ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Γιόαν Σάστρε δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι στο Ηράκλειο και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουτσέσκου τους στέλνει το μήνυμα ότι είναι αρκετά πίσω στις επιλογές του. Ο Καβαλιώτης μπακ μετρά μόλις 16 λεπτά συμμετοχής φέτος, στον αγώνα με την Κηφισιά, ενώ ο Σάστρε, βασικός πέρυσι, δεν έχει ακόμη παίξει ούτε λεπτό.

Ο Λουτσέσκου έχει μιλήσει για το καλύτερο πρόσωπο που δείχνει φέτος ο Βιεϊρίνια, αλλά δεν είναι η χρησιμοποίηση του κάπτεν που βάζει τους δύο παίκτες στο περιθώριο. Το ζήτημα δημιουργείται από την στιγμή που ο Κεντζιόρα λογίζεται κυρίως ως δεξί μπακ και όχι ως στόπερ, μπακ απ του Εκόνγκ, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Προφανώς, ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει ποιος θα χρησιμοποιεί και ποιον όχι, και από τα αποτελέσματα της ομάδας, κρίνεται αν το πλάνο του είναι πετυχημένο. Ωστόσο, αν όντως έχει αποφασίσει να πορευτεί με αυτή την ιεράρχη παικτών, ίσως ο Σάστρε (γιατί αυτός μοιάζει να είναι η τέταρτη επιλογή) θα ήταν καλό να ψάξει για άλλη λύση στην καριέρα του. 

Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο χρόνος είναι αρκετός για να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο, αν δεν αλλάξει κάτι τώρα, ο Ισπανός θα είναι πιθανό να μείνει στο περιθώριο και η εκ νέου λύση να αναζητηθεί τον Ιανουάριο. Πάντως, ο Σάστρε έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει και αριστερά, κάτι βέβαια που ισχύει και για τον Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.