Ο Λουτσέσκου επιμένει: Αυτός ο ΠΑΟΚ θέλει τον χρόνο του!

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αυτή την διακοπή, απέφυγε να μιλήσει πολύ στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ήθελε τις λίγες μέρες του ρεπό που έδωσε στην ομάδα του να τις περάσει κοντά στη οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Μίλησε στην τηλεόραση του Digi Sport για τα παιχνίδια της Ρουμανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, χωρίς άλλες συνεντεύξεις (τουλάχιστον μέχρι και χθες), προτιμώντας να φορτίσει τις μπαταρίες του για την απαιτητική συνέχεια με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε φορά που επιστρέφει στην πατρίδα του, φίλοι και γνωστοί, μεταξύ των οποίων και Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, επικοινώνησαν μαζί του και είχαν την ευκαιρία να εισπράξουν τα πιστεύω του για την δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο 52χρονος τεχνικός και σε αυτές τις συζητήσεις εμφανίστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ότι και η δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο θα στεφθεί με επιτυχία. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ επαναλάμβανε και στους συμπατριώτες του μία ατάκα που την λέει και στην Ελλάδα. Ότι αυτή η ομάδα θέλει τον χρόνο της για να φτάσει εκεί που πρέπει. 

Το κυριότερο, ότι κάθε ματς που περνά γίνεται και καλύτερη και γι’ αυτό άλλωστε είναι και αισιόδοξος, τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για το Conference League. Βλέπει την πρόοδο, αντιλαμβάνεται ότι οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν αυτό που θέλει μέσα στο τερέν και άρα η ομάδα είναι στο σωστό χρόνο. Και στην πατρίδα του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να λέει ότι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για τίτλους, ότι θέλει να πανηγυρίσει και άλλα τρόπαια.

Όπως το κάνει και στην Ελλάδα, υποστήριξε πολύ την ανάγκη η ομάδα να έχει μαχητικό πνεύμα, να λειτουργεί ως ένα γκρουπ που ο ένας θυσιάζεται για τον άλλο.

Πληροφορίες για λεγόμενα περί μεταγραφών και ενίσχυσης τον Γενάρη δεν κατέγραψε το ρεπορτάζ της σημερινής «Μ», αλλά αυτό είναι κάτι, μάλλον, αναμενόμενο. Για τον Λουτσέσκου, οι παίκτες που έχει στο ρόστερ κάθε ομάδας που εργάζεται είναι οι καλύτεροι και τον απασχολούν οι μεταγραφές στον δημόσιο λόγο του από την ώρα που θα ολοκληρωθούν και θα μπορεί να δουλέψει με τους νέους παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.