Ένας ΠΑΟΚ, μία γροθιά

Γιώργος Καστάνης12 Δεκεμβρίου 2022

Η ενότητα αποτελεί το “σήμα κατατεθέν” αυτού του συλλόγου, παρά τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο παρελθόν, παρά τα σκαμπανεβάσματα, τις επιδράσεις που είχε δεχθεί. Άντεξε σε πολύ δύσκολα χρόνια ο ΠΑΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε, χάρη και στην στήριξη του κόσμου του.

Και αυτή η ενότητα, αποτελεί σημείο αναφοράς και τα τελευταία χρόνια. Από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Σαββίδης. Τα χρήματα που έχει δαπανήσει για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ είναι πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα. Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, στηρίζεται επίσης από τον ισχυρό άνδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Όμως και ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ που έχει κάτω από την “ομπρέλα” του, 24 τμήματα, νιώθει “ευλογημένος” γιατί ο Σαββίδης προσφέρει, ότι του έχει ζητηθεί. Δικαιολογημένα λοιπόν η ενότητα που υπάρχει και αυτή την χρονική περίοδο, είναι εμφανέστατη.

Δείτε τι έγινε χθες στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πήγαν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ήθελαν να ζήσουν τις στιγμές. Το τελικό αποτέλεσμα, περνά σε δεύτερη μοίρα. Πρωτίστως, ενδιαφέρει αυτή η εξαιρετική σχέση που υπάρχει. Παρόντες ήταν και μέλη της τεχνικής ηγεσίας, όπως ο Κριστιάνο Μπάτσι. Επίσης ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Χρήστος Καρυπίδης. Οι Σβαμπ, Καντουρί, Ολιβέϊρα, Νάσμπεργκ, Νάρεϊ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουαλιάτα, Ίνγκανσον, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Μπράντον Τόμας, Κωνσταντέλιας, Αντρέ Ρικάρντο και άλλοι. Όμως και εκπρόσωποι της ομάδας ήταν παρόντες, όπως ο Γιώργος Σαββίδης, ο αθλητικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο, το μέλος της διοίκησης Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Εάν θέλουμε να βάλουμε ένα τίτλο, σε όλο αυτό που περιγράφουμε, καταλήγουμε στον εξής απλό: “Ενας ΠΑΟΚ, μία γροθιά”.

Οι παίκτες χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους, για την ακρίβεια αποθεώθηκαν και παρακινήθηκαν για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση στο Πρωτάθλημα στον δεύτερο γύρο. Ζήτησαν όμως και διάκριση στο Κύπελλο που είναι ένας στόχος διαχρονικός για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η ενότητα δεν πέρασε απαρατήρητη. Σημειώστε πως αθλητές και από άλλα τμήματα του ερασιτέχνη ήταν παρόντες στην χθεσινή αναμέτρηση. Για να επικρατήσει το μότο: “Η ισχύς εν τη ενώσει”.

Όσοι ήταν παρόντες στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, το απόλαυσαν. Τέτοιες στιγμές, με ενέργειες που φανερώνουν την ενότητα και το ΠΑΟΚτσήδικο μεγαλείο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έρχεται σε ένα παιχνίδι, έχουν πάντα ξεχωριστή σημασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.