ΠΑΟΚ-Λαμία: Ενας ο στόχος, πολλά τα κίνητρα! Τα πλάνα του Γκαρσία

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2021

Το πιο εύκολο –θεωρητικά- ματς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος στις 15:00 (Metropolis 95,5) τη Λαμία στην Τούμπα. Πολύ απλά διότι στην τελευταία τριάδα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος ακολουθούν τα ματς με Αστέρα, Αρη και Παναθηναϊκό και αμέσως μετά δέκα απαιτητικά ματς για τα πλέι οφ. 

Ο Δικέφαλος καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και αυτό την καθιστά αυτόματα υπολογίσιμη αντίπαλο. Πολύ περισσότερο όταν η ίδια πριν από μερικές μέρες και έχοντας σημαντικές απουσίες είχε καταφέρει να σκοράρει δυο φορές στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τελικά με 5-2 για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. 

Είναι όμως ξεκάθαρο πως εκτός από τις επιθετικές του αρετές σήμερα ο Δικέφαλος πρέπει να ενεργοποιήσει και την καλή αμυντική συμπεριφορά που την είδαμε στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Εκεί που αγωνίστηκε ο Βιεϊρίνια με τον Ινγκασον και τον Κρέσπο, τρεις παίκτες που σήμερα θα απουσιάσουν. Και εδώ έρχονται τα προσωπικά στοιχήματα. Βαρέλα και Μιχαηλίδης θέλουν να φωνάξουν «παρών» ενώ τόσο ο Περέιρα όσο και ο Ραχμάν Μπάμπα (όποιον δηλαδή επιλέξει ο Γκαρσία για το αριστερό άκρο της άμυνας) επίσης έχουν τεράστιο κίνητρο. Κάτω από τα δοκάρια θα είνα ο Ζίβκοβιτς ενώ δεν χάνει τη θέση του στην δεξιά πλευρά ο Σοάρες. Ο Βαρέλα με τον Μιχαηλίδη θα είναι οι δυο στόπερ με τον Περέιρα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για το αριστερό άκρο. 

Ο εξαιρετικός στο ματς με τον ΠΑΣ, Τσιγγάρας θα έχει δίπλα του τον Στέφαν Σβαμπ ενώ δεν υπάρχει καμιά διάθεση από τον Γκαρσία (και είναι απόλυτα δικαιολογημένο) να αλλάξει την τριάδα μπροστά με τους Τζόλη, Κρμέντσικ, Αντρίγια να είναι πιο μπροστά από τον επίσης συνεπή και φορμαρισμένο Ουάρντα. Αλλωστε αυτή τη εβδομάδα υπήρχε και η πολυτέλεια της ξεκούρασης αφού δεν υπήρχε ματς μεσοβδόμαδα και αυτομάτως ήταν πιο εύκολη η διαχείριση. ο Τζόλης έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές απέναντι στη Λαμία στα 149’ συνολικά που αγωνίστηκε στα δυο παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.