Ενας λαός σε έξαψη

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Των Καστάνη και Πετρωτού

Μπορεί μόλις χθες ο ΠΑΟΚ και η Μαρσέιγ να κατέληξαν σε συμφωνία για τα εισιτήρια που θα δοθούν στις φιλοξενούμενες ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια, καταλήγοντας στον δοκιμασμένο κανόνα του 5%, ωστόσο, οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν ήδη αρχίσει εδώ και μέρες να κλείνουν αεροπορικά και ξενοδοχεία για να είναι έτοιμοι μόλις προμηθευτούν ένα από τα 3300 εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του κόσμου του.

Η διαδικασία για το μοίρασμα των εισιτηρίων θα αρχίσει (και θα τελειώσει άμεσα όπως όλα δείχνουν) την επόμενη εβδομάδα και άπαντες είναι έτοιμοι με το χέρι στο πληκτρολόγιο. Θυμίζουμε ότι στο εκτός έδρας ματς με την Γάνδη είχε δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας και μόνο, ωστόσο, τότε τα εισιτήρια ήταν 1000 και τώρα 3400.

Φυσικά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ένα μεγάλο όγκο δουλειάς για να οργανώσουν την εκδρομή και πέρα από την Μαρσέιγ πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση και με την γαλλική Αστυνομία που θα έχει τον πρώτο λόγο στα μέτρα φύλαξης.

Η κερκίδα που θα καθίσουν οι ΠΑΟΚτσήδες

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Μ», μπορείτε να δείτε το σημείο που θα τοποθετηθούν, στο πάνω και στο κάτω διάζωμα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Εκεί ακριβώς είχαν καθίσει και οι οπαδοί της Γαλατασαράι (ματς από το οποίο προέρχεται η φωτογραφία) στο μεταξύ τους ματς στην φάση των ομίλων του Europa League.

Παίρνουν 1100 εισιτήρια οι Γάλλοι

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ θα πάρει 1100 εισιτήρια. Η σχετική συμφωνία είχε γίνει πριν ακόμη γίνει η εισήγηση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για την επιστροφή στο 100% της χωρητικότητας και δεν φαίνεται να μεγαλώνει ο αριθμός μετά την αλλαγή

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.