Ενας Ηρακλής που φέρνει χαμόγελα, αλλά χρειάζεται βοήθεια

Στέλιος Παρθενάκης16 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ηρακλής πέτυχε δυο σπουδαίες νίκες με ΑΕΚ και Ιωνικό, όσο και αν κάποιοι λένε ποιος Ιωνικός και ποια ΑΕΚ, οπότε οι παίκτες και το τεχνικό τιμ κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παίκτες έχουν λαμβάνειν αρκετά χρήματα από τη φετινή χρονιά και αυτό κάνει ακόμα πιο σεβαστή την προσπάθειά τους. Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες παλεύουν ουσιαστικά μόνοι τους, ενώ και ο κόσμος προσπαθεί να τους στηρίξει.

Ο Ντάγκλας βρήκε στηρίγματα σε Κουζέλογλου και Σκορδίλη, που βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την Εθνική στα επόμενα παράθυρα. Ο κόουτς του Ηρακλή έχει αλλάξει την ψυχολογία και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. 

Ο Γηραιός για πρώτη φορά δεν είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και με την επιβολή της τιμωρίας.

Η ομάδα όμως δεν μπορεί να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο. Μακάρι, η διοίκηση να βρει τρόπο να είναι συνεπής και μην αφήσει τους παίκτες ξεκρέμαστους. Ο ΓΣ έκανε μια προσπάθεια, αλλά δεν απέφερε καρπούς.

Τουλάχιστον, αυτό που βγαίνει από τις τελευταίες αναμετρήσεις είναι ότι υπάρχει συσπείρωση και ενότητα. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, αλλά θα χρειαστεί ενίσχυση στους ξένους και οικονομική βοήθεια.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την επιλεκτική αντίληψη των ανθρώπων σε επίπεδο οικονομικών υποχρεώσεων. Όμως, η ομάδα κάνει αγώνα για να επιβιώσει και αξίζει της στήριξης της ευρύτερης οικογένειας του Ηρακλή.

Όσο για την ενίσχυση, ο Κώστας Μέξας τα είπε μόνος του. «Μέχρι το Σάββατο δε θα έχουμε παίκτη. Μετά θα μιλήσουμε με τη διοίκηση. Χρειαζόμαστε ακόμα ένα παιδί με ποιότητα, αυτό είναι δεδομένο. Κάναμε τις νίκες που θέλαμε με τα προβλήματα που έχουμε».

Παίκτες και τεχνικό τιμ είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τις δυο τελευταίες νίκες. Στο χέρι τους είναι να συνεχίσουν έτσι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.