Ένας χρόνος… Λούκας Σάσα

Metrosport Team10 Ιουλίου 2020

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη στιγμή που ο Λούκας Σάσα αποφάσισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Έκτοτε, ο Βραζιλιάνος  σπάει τα κοντέρ και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στον άξονα. Διακρίνεται για τη φυσική του κατάσταση, τα τρεξίματα και για τις πάσες ακριβείας. 

Έχει ποιότητα και αντίληψη και αφήνει ικανοποιημένο το Γερμανό σε όποια θέση και εάν αγωνιστεί. Είναι ένας μέσος που συμβάλλει τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Τρέχει, μαρκάρει, πασάρει. Όταν η μπάλα είναι στα πόδια του αντιπάλου τον πιέζει, κλείνει το οπτικό του πεδίο και προσπαθεί να του κλέψει την μπάλα. 

Έχει σωστές τοποθετήσεις και δε φοβάται να βάλει το πόδι του στη «φωτιά». Όταν καλείται να βγει μπροστά, τα πάει εξίσου περίφημα. Διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και βλέπει τον κενό χώρο. Προσπαθεί να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα είτε από τα δύο άκρα είτε με κατά μέτωπο επίθεση. Δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα βαρόμετρα της ομάδας. Μετρά 42 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Ο ίδιος δείχνει να έχει δεθεί με το σύλλογο. Μάλιστα, σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media για να γιορτάσει την επέτειο έλευσης του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.