Συγκλονίζει ο Πάμπλο Μαρί: «Ένας άνθρωπος πέθανε μπροστά μου»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Για την δραματική εμπειρία που βίωσε μίλησε ο Πάμπλο Μαρί. Ο ποδοσφαιριστής της Μόντσα ήταν ένα από τα θύματα της ακατανόητης επίθεσης ενός άνδρα με μαχαίρι σε πελάτες και υπαλλήλους σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο της Ιταλίας, ενώ ένας 30χρονος άνδρας έχασε την ζωή του.

«Ήμουν τυχερός. Είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου. Ήμουν με το καρότσι του μωρού μου και ένιωσα βασανιστικό πόνο στην πλάτη μου. Μετά είδα αυτόν τον άντρα να μαχαιρώνει έναν άνθρωπο στο λαιμό, μπροστά μου» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά το τρομακτικό συμβάν, ο οποίος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως τα τραύματά του ήταν ελαφριά.

Ένας άλλος άνδρας ηλικίας 30 ετών που ήταν ταμίας στο κατάστημα, πέθανε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Είχε σοβαρά τραύματα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Εκτός του Μαρί και του 30χρονου, μαχαιριές δέχτηκαν άλλοι δύο άνδρες ηλικίας 40 και 80 ετών αλλά και δύο ηλικιωμένες γυναίκες.



Οι ιταλικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειαςΔράστης ήταν ένας Ιταλός, 46 ετών, που σύμφωνα με τη Repubblica, έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο άνδρας, γύρω στις 18:30 της Πέμπτης, άρπαξε ένα μαχαίρι από το ράφι και άρχισε να επιτίθεται στους πελάτες του καταστήματος, κατά πάσα πιθανότητα τυχαία. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν πελάτες, και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.