Ένας Άγγλος τρελαίνει τη Γερμανία!

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τζέιντον Σάντσο έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες φέτος στη Γερμανία, καθώς σε 21 αγωνιστικές στην Bundesliga έχει πετύχει 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 13 ασίστ! Αυτά τα νούμερα είναι ασύλληπτα δεδομένου της ηλικίας του και σπάνια το συναντάς σ΄ άλλα Πρωταθλήματα!

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια της Ντόρτμουντ, μονάχα σ΄ ένα δεν είχε συμμετοχή.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Γουότφορντ κατάλαβε ότι ήθελε κάτι διαφορετικό για την καριέρα του που δεν θα έβρισκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, τον Ιούλιο του 2017 ξέσπασε ένα μικρό επεισόδιο μεταξύ εκείνου και των ανθρώπων του συλλόγου. Οι πολίτες του προσέφεραν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ίδιο να ανησυχεί για τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στην πρώτη ομάδα. Και τι έκανε; Δεν εμφανιζόταν στις προπονήσεις και μετά από διαβουλεύσεις κατάφερε να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, παίρνοντας μεταγραφή στην Ντόρτμουντ, που ξόδεψε 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022 με τη γερμανική ομάδα.

Στην πρώτη του σεζόν στη Βεστφαλία τα πήγε περίφημα, καθώς πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ. Φέτος, ο Σάντσο άρχισε από εκεί που σταμάτησε! Τον Σεπτέμβριο έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ 52 χρονών της Bundesliga αναφορικά με τον νεότερο ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 15 γκολ στο Πρωτάθλημα.

Περισσότερο ώριμος και με όλο το μέλλον μπροστά του έχει βάλει στόχο να γράψει ιστορία και να σαρώσει τα πάντα σε τίτλους!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.