ΠΑΟΚ: Δυσκολίες με Κροβίνοβιτς - Εναλλακτική με Αφρικανό από την τουρκική Λίγκα

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Ο Ολαφ Ρέμπε έχει ρίξει εδώ και λίγα 24ωρα όλο το βάρος στην υπόθεση του δανεισμού του Φίλιπ Κροβίνοβιτς από την Μπενφίκα (αφού πρώτα διακοπεί ο δανεισμός του στην Γουέστ Μπρομ) και οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε ακόμη διαφορά στα χρήματα που ζητούσε η πορτογαλική ομάδα σε σχέση με το συμβόλαιο του 25χρονου Κροάτη.


Ωστόσο, ο Γερμανός αθλητής διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει και εναλλακτικές λύσεις στην ατζέντα του αν τα πράγματα στραβώσουν την τελευταία στιγμή. Πιο ψηλά απ’ όλες στην σχετική λίστα βρίσκεται η περίπτωση Αφρικανού μέσου που αγωνίζεται στη τουρκική Super Lig.

Ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί δανεικός με σαφώς χαμηλότερο οικονομικό αντίτιμο και θεωρείται μία καλή λύση με χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι αύριο «τελειώνει» με Αμανατίδη

Εξάλλου, μέχρι αύριο αναμένεται να έχει υπογραφεί η λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αμανατίδη. Ο πρώην, ουσιαστικά, βοηθός προπονητή του Δικεφάλου. Ήδη έχει γίνει συζήτηση και οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την αποζημίωση που θα πάρει ο ομογενής προπονητής για να τερματιστεί η συνεργασία 2+1 χρόνων που είχε υπογραφεί. Ετσι θα μπει τέλος σε μία συνεργασία που κράτησε ελάχιστους μόνους μήνες, καθώς ο Αμανατίδης είχε ενταχθεί στο τιμ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.