Ένα βήμα μακριά από το Κατάρ η Αργεντινή, ελπίζει το Περού

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Αργεντινη και Βραζιλία ενώ το Περού έμεινε ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης αφού κέρδισε τη Βενεζουέλα. Ένα βαθμό μακριά από το Κατάρ οι Αργεντίνοι. 

Αργεντινή - Βραζιλία 0-0

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αργεντινή και Βραζιλία. Σε ένα ντέρμπι με ένταση στο πρώτο μέρος και λίγες ευκαιρίες για γκολ, οι Αργεντίνοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας και απέχουν μόλις ένα βαθμό από το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βραζιλία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η γηπεδούχος έκανε την πρώτη της φάση στο 30', όταν μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Παρέδες ο Λαουτάρο Μαρτίνες υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή, σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στον Μαρκίνιος και κατέληξε κόρνερ.

Το ντέρμπι πήρε «φωτιά» στο 33' όταν Ραφίνια με εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα δεξιά... εξέθεσε τον Παρέδες, πάτησε περιοχή, ο Οταμέντι έκλεψε τη μπάλα, πήγε να την βγάλει από την άμυνα του, ο εξτρέμ της Λιντς τον πίεσε και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Αλμπισελέστε τον χτύπησε στο πρόσωπο με τον αγκώνα του χωρίς να τον βλέπει και τα πνεύματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων οξύνθηκαν.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός μάτωσε από το χτύπημα του αμυντικού της Μπενφίκα και μάλιστα έβγαζε αίμα μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR όμως ο Οταμέντι δεν είδε την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος, η Αργεντινή κατάφερε να απειλήσει στο 90'. Ο Λιονέλ Μέσι έκανε την... εμφάνιση του στο παιχνίδι, έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Άλισον του είπε «όχι».

Βενεζουέλα - Περού 1-2

Ζωντανό στη μάζη της πρόκρισης παρέμεινε το Περού μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί της Βενεζουέλας. Το Περού προηγήθηκε στο 18' με τον Λαπαντούλα, στο 52'ο Ματσίς έφερε το ματς στα ίσα ενώ στο 65' με τον Κουέβα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.