Ενα κομμωτήριο ένωσε ΠΑΟΚ και Αρη (video)

Χάρης Εμμανουηλίδης27 Δεκεμβρίου 2019

Λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Αρη έδωσαν τις δικές τους ευχές για τις Αγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα το κομμωτήριο του Σίμου Ματσαρίδη στο οποίο είναι θαμώνες αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων ετοίμασε ένα εορταστικό βίντεο με τους παίκτες του Δικεφάλου και των «κιτρινόμαυρων» να δίνουν τις δικές τους ευχές.

Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» ο τεχνικός της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, είναι αυτός που ξεκινάει το βίντεο δίνοντας τις ευχές του. Ενώ στην συνέχεια αναλαμβάνουν οι Μαουρίσιο και Βαρέλα με τον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου να έχει μαζί του και τους τρεις γιούς του (Τόμας, Λορέντσο και Γκουστάβο).

Ο Βραζιλιάνος δεξιός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, έδωσε και αυτός τις ευχές του πριν κάνουν την εμφάνιση τους οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λάζαρος Λάμπρου.

Από τους κεντρικούς χαφ του Δικεφάλου, εκτός από τον Μαουρίσιο, τις δικές τους ευχές μοίρασαν και οι Αντερσον Εσίτι καθώς και Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας, Σβέριρ Ίνγκασον.

Στο βίντεο του «Scissor Hair Design» πρωταγωνιστούν και παίκτες από την πλευρά του Αρη.

Στο Χριστουγεννιάτικο βίντεο πρωταγωνιστούν ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Λίντσεϊ Ροζ αλλά άλλοι δύο παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με τον γιο του και ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο οι παίκτες δίνουν... ή τουλάχιστον προσπαθούν να δώσουν τις ευχές τους στα Ελληνικά ενώ το ίδιο κάνουν και στην μητρική τους γλώσσα.

Δείτε εδώ τα δύο σχετικά βίντεο με τις ευχές των παικτών

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.