Ένα ημίχρονο να το πιείς στο ποτήρι και βαριά ήττα για τη Βέροια στην Καρδίτσα

Metrosport Team02 Μαρτίου 2022

Σε ένα παιχνίδι με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ, η Βέροια δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα το οποίο πήρε δύο φορές στον αγώνα (0-1 και 1-2) γνωρίζοντας την ήττα (5-2) από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Όσα δεν έδωσε το πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα, έδωσε το δεύτερο με την ομάδα από την Ημαθία να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε με τα δύο γκολ του Πασά στο 48΄ με πέναλτι και στο 58΄καθώς και στα δύο οι γηπεδούχοι έδειξαν εξαιρετικά αντανακλαστικά και ισοφάρισαν με τον Μπραμπίγια στο 52΄πάλι από τα 11 βήματα και με τον Λαγό στο 60΄.

Στη συνέχεια της αναμέτρηση η Αναγέννηση... πάτησε γκάζι και με τους Πλέγα στο 63΄, Δημούτσο στο 68΄και Λαρέα στο 87ο λεπτό πήρε μία σημαντική νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στη «Βασίλισσα του Βορρά» η οποία πλέον έχει τρεις βαθμούς απόσταση από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86' Καραμήνας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος (90' Βιδάλ), Λαγός (87' Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα, Μπραμπίγια (86' Μανιός).

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Μούργος (87' Ορφανίδης), Πόζογλου, Γιακουμάκης, Πασσάς.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.