Το απίστευτο σερί που σταμάτησε για την Ντόρτμουντ

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Μαΐου 2020

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπαιζε όλη τη χρονιά απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 μέσα στο Βεστφάλεν. Έτσι, έδωσε το δικαίωμα στους Βαυαρούς να ξεφύγουν επτά βαθμούς, έξι στροφές πριν το τέλος της Bundesliga.

Δεν έφτανε η ήττα στην ομάδα του Φαβρ, ήρθε να προστεθεί και η κατάρριψη ενός τρελού ρεκόρ σε εντός έδρας αναμετρήσεις σε επίπεδο Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να περάσουν 2,5 χρόνια για να μην μπορέσουν οι κιτρινόμαυροι να βρουν δίχτυα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Η τελευταία ομάδα που έβαλε φρένο στην επίθεση της Ντόρμτουντ, ήταν η Βόλφσμπουργκ, η οποία είχε φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το Βεστφάλεν στις 14 Ιανουαρίου του 2018.

Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι το χθεσινό μεγάλο ντέρμπι είχε την σφραγίδα του Κίμιχ, ο οποίος με μια υπέροχη λόμπα κρέμασε τον Μπούρκι και χάρισε τον τίτλο στην Μπάγερν. 

Αυτό, που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι ο διεθνής αμυντικός των Πρωταθλητών έχει βρει δίχτυα σε αγώνα Πρωταθλήματος με τη φανέλα των Βαυαρών 12 φορές εκ των οποίων οι 10 είναι νίκες, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.