Δεν έχει το «πακέτο» για τον ΠΑΟΚ ο Φαν Λα Πάρα

Metrosport Team21 Απριλίου 2020

Δημοσίευμα ολλανδικής ιστοσελίδας, για τον ετεροθαλή αδερφό του Τζίνι Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ μαζί με ομάδες από την Τουρκία και την Αγγλία ενδιαφέρονται για τον 29χρονο εξτρέμ για τον οποίο η ομάδα του Βελιγραδίου είχε δαπανήσει 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Σουριναμέζος, τελικά ολοκλήρωσε την σεζόν με 1 γκολ και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές, από τις οποίες οι 5 στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει σοβαρή βάση. Ο ΠΑΟΚ έχει σκανάρει την περίπτωσή του και δεν δείχνει ζεστός να μπει στην διαδικασία να δει σοβαρά την απόκτησή του. Ο Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα είχε αρχίσει την καριέρα του από την Φέγενορντ και την Χέρενφεν, πριν πάει στην Αγγλία (38 συμμετοχές στην Premier με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ και άλλες 114 στην Championship) και τελικά στον Ερυθρό Αστέρα.

Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ο Φαν Λα Πάρα δεν κρίνεται τόσο ποιοτικός όσο χρειάζεται για να μπει ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ, ενώ δεν διαθέτει και ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. ∆εν χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι του με την ίδια ευχέρεια που «δουλεύει» το δεξί. Στην Τούμπα, έχουν καταλήξει ότι είναι απαραίτητο να βάλουν σε προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ που θα συνδυάζει ποιότητα και ικανότητα να χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό πόδι του. Και φαίνεται ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και σε νεότερη ηλικία.

«Δεν με ενδιαφέρει να παίξω στην Ελλάδα»

Με δηλώσεις του, εξάλλου, στο Sport24.gr ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ν’ αγωνιστεί στην Ελλάδα. «Να είμαι ειλικρινής μετά την εμπειρία μου στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, δεν με ενδιαφέρει να παίξω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις συνομιλίες του με τον Ισπανό πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του Βελιγραδίου και πρώην μέσο του Δικεφάλου, Χοσέ Κάνιας:

«Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, κυρίως από τον Κάνιας. Μου έχει μιλήσει αρκετά για την ομάδα και τους φανατικούς οπαδούς της. Μου μίλησε ιδιαίτερα για τη δύναμη που έχει ο κόσμος. Μου είπε ότι δεν πρόκειται μόνο για πολύ καλούς παίκτες, αλλά και για πολύ καλά αποδυτήρια. Κατά τη γνώμη του θα με βοηθούσε να πήγαινε στον ΠΑΟΚ. Με τον Ντιέγκο (Μπίσεσβαρ) που είναι και συμπατριώτης μου δεν έχω μιλήσει, αλλά ξέρω ότι λατρεύεται στη Θεσσαλονίκη.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.