Εν αρχή ην ο … Ντιέγκο!

Αρις Νικολάκης02 Φεβρουαρίου 2022

Κακώς, κάκιστα (δεν το συζητούμε…) ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με έναν «μαέστρο» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με ευθύνη κυρίως, της τεχνικής ηγεσίας και βέβαια, της διοικητικής για τον (ζωτικό…) ρόλο του οργανωτή για εφέτος έμεινε μόνον ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αφήστε που πριν από αυτόν ουδείς άλλος – έστω κι αναπληρωματικός του - υπήρξε ανάλογος του. Σε γκάλοπ μάλιστα, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί καλύτερος αριστερός επιθετικός για την δεκαετία 2010-20! Δίχως να λέμε φυσικά, πως ο εκ Σουρινάμ ορμώμενος «αρτίστας» είναι πανάκεια αλλά… Είναι ιδανικός, έστω και σε αυτήν την ηλικία, για αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Αυτόν τον παίκτη πάντως, είχε απομακρύνει ο ΠΑΟΚ ως μη χρήσιμου. Θυμίζουμε δόθηκε δανεικός επί πολυσπούδαστου και βαθυστόχαστου αλλά προπονητικά (στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ αναφερόμαστε)ρηχού Αμπέλ Φερέιρα. Να, είναι ο ίδιος προπονητής, ο οποίος ήθελε να «κόψει» την μπάλα στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σήμερα γι’ αυτόν τον ΠΑΟΚ, του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι αναντικατάστατος. Ελάτε όμως, που και να μην ήταν… Δεν υπάρχει ακόμη αντικαταστάτης του! Κακώς, κάκιστα…

Ακόμη; Ναι, ακόμη επειδή ο Φιλίπε Σοάρες δύναται, σύμφωνα με το βιογραφικό του, να συμβάλλει στην πρόοδο του ΠΑΟΚ παίζοντας τον ρόλο του «μαέστρου». Ακόμη βέβαια, δεν είναι ετοιμοπόλεμος. Ως εκ τούτου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραμένει αναντικατάστατος. Κακώς, κάκιστα. Κι όταν κτυπά αυτός, πονά ολόκληρος ο ΠΑΟΚ!

Έτσι λοιπόν, η απουσία του εφέτος κυρίως, αποτέλεσε αιτία σοβαρής αδυναμίας του ΠΑΟΚ. Μέχρι του σημείου, να βγει ο ίδιος ο Ρουμάνος προπονητής του δημόσια. Και να αναλάβει την ευθύνη επειδή τον ξεζούμισε…

Ο «αρτίστας» - για να λέμε την πάσα αλήθεια – δικαίωσε την παραμονή του στον ΠΑΟΚ με απαίτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν είναι απύθμενο όμως, το βαρέλι των σωματικών του αντοχών. Γι’ αυτό και τυγχάνει ιδιαίτερης διαχείρισης.

Στάθηκε βέβαια, άτυχος ο ΠΑΟΚ – και τυχερός ο Ολυμπιακός – με την αποχώρηση του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Τυχερός στάθηκε ο Ολυμπιακός επειδή με τον Ντιέγκο Μπίεσβαρ θα ήταν ολότελα διαφορετικά τα δεδομένα στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος πάντων.

Σημασία πλέον, έχει η κατάσταση της υγείας του σήμερα. Τούτο δε, καθώς είπαμε: Είναι αναντικατάστατος! Κι ο Φιλίπε Σοάρες να καταστεί ετοιμοπόλεμος αύριο, μεθαύριο… Να καταστεί «μαέστρος»… Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραμείνει ιδανικός για αυτόν τον ΠΑΟΚ!

Σήμερα λοιπόν, μετρά σημαντικά η παρουσία του. Ωφελεί σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ. Είναι πολύτιμο γρανάζι. Είναι απαραίτητος ενόψει των οκτώ αγώνων του σε είκοσι έξι ημέρες! Και τι αγώνες; Αγώνες οι οποίοι οδηγούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ και κρατούν τον ΠΑΟΚ στο κατόπι του Ολυμπιακού.

Κι επιμένουμε: Εν αρχή ην ο… Ντιέγκο για την πρόοδο εφέτος! Με αυτήν θεμέλιο στέρεο, η ανοικοδόμηση του χρόνου.

ΥΓ 1: !Ντροπή μας ως κοινωνία. Όχι σιωπή μας. Και προσευχή μας…

ΥΓ 2 : Βυθίσθηκε στην απύθμενη θλίψη κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος!

ΥΓ 3 : Πώς να πεις : Μάνα, κουράγιο; Δε λες… Στρέφεις την ψυχή σου στον ουρανό. Και παρακαλείς τον Θεό!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.