Εμβόλιο για την υποκρισία;

Γιώργος Ζαΐρης01 Φεβρουαρίου 2021

Συγχωρέστε με αλλά θα προσπεράσω το χθεσινό παιχνίδι σημειώνοντας απλά πως κάθε νίκη είναι πολύτιμη για την ομάδα κυρίως για τον Πάμπλο Γκαρσίαπου ετοιμάζει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚτης νέας σεζόν έχοντας φυσικά ως στόχο για φέτος την κατάκτηση του Κυπέλλου και –δυστυχώς για την επένδυση Σαββίδη – τη δεύτερη θέση. Θετικός ο Σοάρες που είναι δεξί μπακ και τίποτε άλλο, επικίνδυμνος ο αδιάφορος Αουγκούστκο.

Θα ασχοληθώ με τους υποκριτές που εμφανίστηκαν να σχίζουν τα ιμάτια τους με αφορμή την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες από την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Μπορεί κάποιοι από αυτους να είχαν γράψει στους τοίχους του προπονητικού κέντρου «Αμπέλ τον μπούλο». Μπορεί κάποιοι από αυτούς μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ να ήταν πυρ και μανία μαζί του για τις εμμονές του (όπως στην περίπτωση του Μάτος). Μπορεί κάποιοι από αυτούς να πανηγύριζαν όταν έφευγε για να αναλάβει ο Πάμπλο Γκαρσία. Οι ίδιοι τώρα μας παρουσιάζονται τιμητές του Φερέιρα. Αν δεν το έπαιρνε ο Φερέιρα τον τίτλο φυσικά δεν θα έγραφαν τίποτε. Ομως δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ποστάρισμα διοικητικού παράγοντα. «Το ήξερα...» έγραψε. Μπράβο του όπως και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φρόντισε να δώσει συγχαρητήρια στον Αμπέλ.

Ξεκάθαρα πράγματα. Αλλά αυτό «το ήξερα...» μου δημιουργεί απορίες: Γιατί τότε τον περασμένο Ιανουάριο ο Φερέιρα έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ που δεν είδε ούτε μια μεταγραφή; Προφανώς επειδή υπήρχε το financial fair play, θα πει κάποιος. Ποιος το δημιούργησε όμως; Αφού το ήξερες γιατί δεν του έφερες ένα χαφ που ζητούσε αλλά τον Εσίτι; Γιατί δεν του δώσατε όλα τα όπλα που χρειαζόταν; Χρόνο του δώσατε. Απέδειξε πως είναι ένας προπονητής που δεν ταίριαζε στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος αδίκησε σε πολλές περιπτώσεις τον εαυτό του. Δεν θα ξεχάσω τον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και την αλλαγή του Τζόλη, δεν θα ξεχάσω το πώς παρέταξε την ομάδα σε κάποια ματς στην αρχή της σεζόν δεν θα ξεχάσω την χαμένη ευκαιρία να περάσει ο ΠΑΟΚ την Κράσνονταρ επειδή δεν γούσταρε τον Μάτος. Και το πιο σημαντικό για μένα είναι άλλο: ΕΜΑΘΕΣ ΠΑΟΚ; Γιατί στην παρούσα φάση στην πράξη ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ.

Αριστερό μπακ συγκεκριμένο σας ζήτησε, αμυντικό χαφ σας ζήτησε αλλά ΔΕΝ. ΔΕΝ. ΔΕΝ. Και πόσο ωραίο μπορεί να ηχεί στα αυτιά του Πάμπλο όλο αυτό το πανηγύρι των τελευταίων ωρών; Στα αλήθεια είναι ο ανεμοφράκτης των λαθών σας ή ο προπονητής που θα προσπαθήσει να χτίσει κάτι με ΓΕΜΑΤΗ όμως ΦΑΡΕΤΡΑ; Αυτή η υποκρισία με έχει κουράσει. Και δεν υπάρχει και εμβόλιο για να μην μεταδίδεται και γίνεται σαράκι στο οικοδόμημα του ΠΑΟΚ.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.