Εμβόλια και ιστοί εμβρύων: Τι πραγματικά ισχύει

Αλέξανδρος Τσίγγος31 Δεκεμβρίου 2020

Ναι! Για την παραγωγή εμβολίων χρησιμοποιείται κύτταρο εμβρύου από έκτρωση και μικρό μέρος του DNA του ενσωματώνεται στο δικό μας DNA.

Ας δούμε πρώτα τι λέει Αμερικανικός ΕΟΔΥ ( CDC ) τι περιλαμβάνουν τα εμβόλια :


Απορώ που κανένας από τους περιώνυμους ειδικούς, δε σηκώθηκε να πει ότι ο Μητροπολίτης Κυθήρων έχει δίκιο. Τουλάχιστον στο μέρος της ομιλίας του για αυτό.

Αν ήμουν δε Εισαγγελέας θα το σκεφτόμουν 100 φορές πριν ασκήσω ποινική δίωξη!!!

Για τους λόγους της Σιωπής και του μη θίγεται θέματα που μπορεί να σοκάρουν τους ανίδεους ανθρώπους, τα ΜΜΕ και οι ειδικοί και οι κυβερνήσεις έχουν χάσει την αξιοπιστία τους! Τον Δεκέμβριου του 2019 ο Αμερικανικός ΕΟΔΥ παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιείται κύτταρο εμβρύου για την ανάπτυξη των εμβολίων.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο ο υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης Εμβολίων του Νοσοκομείου Παίδων της Φιλαδέλφιας των ΗΠΑ αναφέρει:

Ναι χρησιμοποιούνται κυτταρικές καλλιέργειες από ιστό εμβρύου για την ανάπτυξη των εμβολίων και "Υπάρχει ένα υπόλοιπο ή πολύ μικρό, μικρό, μικρές ποσότητες ίχνη DNA από αυτές τις αρχικές αμβλώσεις στα εμβόλια που μόλις ανέφερα;"

Η απάντηση είναι ΝΑΙ.»

Μα οποιοσδήποτε που έχει ερωτήματα πάνω σε αυτά τα θέματα μπορεί να βρεί είτε σε δεκάδες, είτε εκλαϊκευμένα βίντεο είτε σε βαθιά επιστημονικά απάντηση για το θέμα.

Μόνο στην Ελλάδα το έχουμε κρυφό!

Tα εμβόλια για την ανάπτυξη τους, χρησιμοποιούν κυτταρικές καλλιέργειες από έμβρυα 14 εβδομάδων, ο ιστός έχει επιλεχθεί από τους πνεύμονες του εμβρύου, μέρος του DNA τους περνάει στο δικό μας DNA.

Περιέχει το εμβόλιο της Astrazeneca/Oxford για τον Covid 19 ιστό κυττάρου εμβρίου;

ΝΑΙ. Παρακάτω παραθέτουμε το Fact Check που αναφέρει ότι είναι ψέμα ότι χρησιμοποιείται ιστός εμβρύου από την σειρά του MCR -5, αλλά ότι χρησιμοποιείται ιστός εμβρύου από μία άμβλωση που έγινε το 1973. To MCR -5 αφαιρέθηκε από γυναίκα με ψυχοσωματικά προβλήματα!!

Το Hek-293, που χρησιμοποιήθηκε στο εμβόλιο της Astrazeneca/Oxford, αρχικά καλλιεργήθηκε από την άμβλωση εμβρύου στην Ολλανδία το 1973 (ιστός εμβρύου από τα νεφρά του) . Καλλιεργητής της κυτταρικής σειράς, Alex van der Eb, κατέθεσε σε μια ακρόαση 2001 ΗΠΑ FDA, ο λόγος για την άμβλωση ότι τα κύτταρα HEK-293 ήταν αρχικά καλλιεργούνται από είναι άγνωστη, δηλαδή αν ήταν φρενοβλαβής όλα καλα. Πάρε κι εσυ λίγο DNA.

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης!

Ούτε η Pfizer, ούτε η Moderna χρησιμοποίησαν κυτταρική καλλιέργεια για την ανάπτυξη του εμβολίου τους, ίσως γιατί χρησιμοποιούν συνθετικό mRNA ενώ το εμβόλιο της Astrazeneca/Oxford, χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένο ολόκληρο DNA από αδεναϊό πιθήκου.

Στο αν προκαλούν επιπλοκές η βίαιες αποβολές το εμβόλιο της Pfizer, ασυζητητί ΝΑΙ.

Για αυτό ο Βρετανικός ΕΟΔΥ και κυβέρνηση όπως και το Αμερικανικός, στις οδηγίες που έδωσε στους γιατρούς για τον εμβολιασμό των Βρετανών ορίζει:

Γυναίκες που είναι σε περίοδο εγκυμοσύνης, η πρόκειται να μείνουν έγκυες να μην εμβολιαστούν. Επίσης αν εμβολιαστούν να τις ενημερώσουν ότι για τους επόμενους δύο μήνες δε πρέπει να μείνουν έγκυοι.

Στο θέμα του αν προκαλούν στειρότητα, παρόλο που ο επί 30 χρόνια αντιπρόεδρος της Pfizer και υπεύθυνος των ιατρικών ερευνών της Pfizer, Dr. Michael Yeadon με επιστολή του προειδοποίησε τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου, ότι μπορεί να προκαλέσει, δεν υπάρχουν στοιχεία, γιατί πολύ απλά το εμβόλιο μόλις κυκλοφόρησε και για το αν ισχύει αυτό η όχι, θα το γνωρίζουμε σε λίγα χρόνια.

Μπορεί η μεγαλύτερη μερίδα των επιστημόνων να θεωρεί θεμιτή την έκτρωση και πιθανότερα το μεγαλύτερο μέρος των Δυτικών κοινωνιών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σε ένα δόγμα θρησκευτικό, θα του υπαγορευτεί του πως θα το διαμορφώσουν οι καιροί.

Tα δε κύτταρα που χρησιμοποιούνται για διάφορα εμβόλια από διαφορετικές αμβλώσεις εμβρύων πλέον είναι δεκάδες!!!

Τι κακό έχει να είμαστε και λίγο κανίβαλοι;

https://www.cga.ct.gov/2020/phdata/tmy/2020HB-05044-R000219-Wrinn 15, Chris-TMY.PDF

Misleading claim spreads online that AstraZeneca/Oxford Covid-19 vaccine contains MRC-5 foetal cells | Fact Check (afp.com)

Vaccine Ingredients – Fetal Tissues | Children's Hospital of Philadelphia (chop.edu)

Vaccine Excipient Summary-Excipients Included in U.S. Vaccines by Vaccine-February 2020 (cdc.gov)

first-page-pdf (sciencedirect.com)

Ethical Issues in Experimentation on the Human Fetus on JSTOR

HEK 293 cells - Wikipedia

COVID-19 vaccination: a guide for women of childbearing age, pregnant, planning a pregnancy or breastfeeding - GOV.UK (www.gov.uk)

Human Cell Strains in Vaccine Development | History of Vaccines

Human Aborted Fetal Cell DNA in Vaccines. – an evidence-based, heartfelt blog. (thinklovehealthy.com)

Is it true that there are vaccines produced using aborted fetuses? | Bioethics Research Library (georgetown.edu)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.