Εμπρός στο Τοίχος της Σιωπής και όταν τα ΜΜΕ συκοφαντούν!

Αλέξανδρος Τσίγγος04 Ιανουαρίου 2021

Άκουσα την μια ώρα συνομιλίας του προέδρου Trump με τον Γραμματέα της Πολιτείας της Τζόρτζια που τα ΜΜΕ αναπαράγουν ως υπόθεση κατάχρησης εξουσίας.

Καταθέτω λοιπόν τα παρακάτω:

Πρώτα η Washington Post έδωσε τέσσερα λεπτά από την συνομιλία του προέδρου Trump, του Mark Meadows υπεύθυνου προσωπικού του Λευκού Οίκου, Cleta Mitchell δικηγόρου του κύριου Trump, KURT R. HILBERT δικηγόρου του κυρίου Trump, με τον Γραμματέα της Πολιτείας της Τζόρτζια Brad Raffensperger, Ryan Germany δικηγόρου και σύμβουλου του Γραμματέα της Πολιτείας, και σύντομα δόθηκε στην δημοσιότητα ολόκληρη η συνομιλία (εδώ σε Ελληνική μετάφραση μέρος της ).

Για όποιον έχει την υπομονή να ακούσει όλη την ωριαία συνομιλία, διαπιστώνει τα εξής

  1. Ο Πρόεδρος Trump και οι δικηγόροι του, αναφέρουν όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και δείχνουν πως οι εκλογές στην Πολιτεία της Τζόρτζια νοθεύτηκαν.
  2. Ο Γραμματέας της Τζόρτζια και οι άνθρωποι του, ισχυρίζονται ότι δεν έχουν τα στοιχεία που έχει ο πρόεδρος Trump και πως οι δικές τους έρευνες δείχνουν τον αντίθετο.
  3. Ο πρόεδρος Trump τους καθιστά υπεύθυνους για ότι έχει συμβεί στην Πολιτεία και ότι διαπράττουν ποινικά αδικήματα με το κουκούλωμα της νοθείας.
  4. Ο Γραμματέας της Τζόρτζια και οι άνθρωποι του, ζητάνε τα στοιχεία που έχει ο κύριος Trump και την ίδια ώρα του υπενθυμίζουν ότι δεν έχει κερδίσει καμιά αγωγή στις προσφυγές του στην Δικαιοσύνη.
  5. Ο πρόεδρος Trump τους υπενθυμίζει ότι κανένα δικαστήριο δεν δέχθηκε καν να συζητήσει τα στοιχεία που έχουν προσκομίσει οι δικηγόροι του και τους ρωτά για ποιο λόγο δεν κάνουν την καταμέτρηση των ψήφων σε σύγκριση με τις υπογραφές των ψηφοφόρων, γιατί μόνο έτσι θα διαπιστωθεί η νοθεία, κι όχι καταμετρώντας τις ψήφους μόνες τους πάλι. Και ζητάει πρόσβαση στα data της Πολιτείας.
  6. Ο Γραμματέας της Τζόρτζια και οι άνθρωποι του, αρνούνται πρόσβαση στα δεδομένα της Πολιτείας γιατί υπάρχει πολιτική απορρήτου.
  7. Ο Πρόεδρος Trump ζητάει να υπογραφούν έγγραφα Εχεμύθειας και να δοθεί πρόσβαση στα αυτά στους δικηγόρους του.
  8. O πρόεδρος Trump τους κατήγγειλε ότι υπογράφοντας την συμφωνία συγκατάθεσης με την Stacy Abrams, κατέστησαν αδύνατο την αναγκαιότητα ύπαρξης υπογραφής η παρουσίασης κάποιας ταυτότητας που να πιστοποιεί ότι αυτός είναι ο ψηφοφόρος και όχι κάποιος άλλος στην θέση του.
  9. Πουθενά δε ζητάει από τον Γραμματέα της Πολιτείας να του βρεί τις ψήφους που χρειάζεται για να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό που του λεει είναι να κάνει σωστά την δουλειά του, να εξετάσει τα δεδομένα και να δώσει πρόσβαση στους νομικούς τουν της Γερουσίας

Ο πρόεδρος Trump, προσπάθησε και προσπαθεί μέσα στο πλαίσιο της Αμερικανικής νομοθεσίας και των συνταγματικών του δικαιωμάτων να βρει το δίκιο του.

  • Ένα τοίχος υψώθηκε απέναντι σε αυτό το δικαίωμα του και σε επίπεδο αρχών των Πολιτειών και ακόμα πιο σημαντικό από τις Δικαστικές αρχές. Οι πρώτες συνήθως ελεγχόμενες από τους Δημοκρατικούς η από διεφθαρμένους από την Κίνα Ρεπουμπλικάνους όπως Πολιτείας της Τζιόρτζια, είχαν συμφέρον να μην του δώσουν αυτή την δυνατότητα. Οι Δικαστικές πάλι αρχές, σε όλες τις περιπτώσεις και σε αντίθεση από ότι τα ΜΜΕ έχουν μεταδώσει, του αρνήθηκαν να συζητήσουν τα στοιχεία. Όλοι απέρριψαν τις υποθέσεις χωρις να φτάσει η διαδικασία στο ακροατήριο!
  • Το Ανώτατο Δικαστήριο έχει κρατήσει μία για εκδίκαση στις 22 Ιανουαρίου. Μια μέρα μετά από την ανακήρυξη του νέου Προέδρου. Δώρο Άδωρον δηλαδή.
  • Για τον πρόεδρο Trump και τα 75.000.000 ψηφοφόρων το Τοίχος της Σιωπής που στρώθηκε εμπρός τους από το Βαθύ Κράτος, το εξαρτώμενο από την Αμερικανική Ελίτ, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση!
  • Ποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν οικονομικά οφέλη και συναλλαγές από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας βάσει της έκθεσης της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας;
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.