Εμπρός, όλοι μας στο πλευρό των δημοκρατών Μαρινάκη και Καραπαπά, για την εξυγίανση

Στέλιος Γρηγοριάδης01 Απριλίου 2023

“Φασιστικό σκουπίδι” είναι ο Τάκης Μπαλτάκος και δεν πρέπει να ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι Καραπαπάδες του είναι δημοκρατικά λουλούδια και δικαιούνται να χυδαιολογούν εις βάρος του Μπαλτάκου και κάθε άλλου “εχθρού” τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες που υπηρέτησαν οι περισσότεροι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού από τότε που υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνέβαλαν τα μέγιστα στην πρόοδό του και την έξοχη φήμη που απέκτησε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερα τιμητική υπήρξε για την Ελλάδα η ένδοξη εποχή της παράγκας, όταν οι δημοκρατικές αντιλήψεις των τότε προέδρων του Ολυμπιακού είχαν φτάσει στο αποκορύφωμα της δημιουργίας τους. Και αποτέλεσε τον φάρο για όσους ακολούθησαν. Αναμφισβήτητα, ο πιο άξιος απ' όλους είναι ο σημερινός πρόεδρος του Ολυμπιακού. Συγκρίνεται σε οικονομική ισχύ με άλλους λεφτάδες προέδρους του Ολυμπιακού, όπως ο Γουλανδρής, ο Νταϊφάς, ο Κόκκαλης, κανείς, όμως, από τους προκατόχους του δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε δημοκρατικά ιδέωδη, δημοκρατικές πρακτικές και δημοκρατικές συμπεριφορές.

Διαφωνεί κανείς; Υπάρχει έστω και ένας που δεν νιώθει την ανάγκη να πάει να σφίξει το χέρι του Μαρινάκη, ή να πάει να αγκαλιάσει και να φιλήσει αυτόν τον αξιαγάπητο, τον Καραπαπά; Υπάρχει έστω και ένας που δεν συμφωνεί ότι αυτοί οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι αποτελούν κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία; Εγώ αν τους έβλεπα μπροστά μου θα υποκλινόμουν στο μεγαλείο τους. Θα τους έδινα συγχαρητήρια και θα τους προέτρεπα να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά και δημοκρατικά. Για να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να διδάξουν αντικειμενικότητα, αμεροληψία και δικαιοσύνη. Για να δείξουν σε όλους μας και ιδιαίτερα στους νεώτερους τι πάει να πει αισθητική, λογική, ευγένεια, ειλικρίνεια και πολλές άλλες αρετές που χαρακτηρίζουν τους αξιοπρεπείς ανθρώπους.

Ολα κι όλα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους εναντιώνεται. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί το δίκιο τους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδικεί τον χιλιοβασανισμένο από διαιτητικές και δικαστικές “σφαγές” Ολυμπιακό. Αρκετά υπέστη αυτό το σωματείο από το σάπιο ελληνικό ποδοσφαιρικό, δικαστικό και πολιτικό κατεστημένο, που ευνοεί συστηματικά όλους τους άλλους συλλόγους και καταδιώκει μονίμως τον Ολυμπιακό. Ολοι πρέπει να υψώσουμε τη φωνή μας για να συμπαρασταθούμε στον Μαρινάκη, τον Καραπαπά και τον Ολυμπιακό τους, για να ξεβρωμίσει επιτέλους το ποδόσφαιρό μας. Εμπρός, όλοι μαζί στο πλευρό τους για να επέλθει επιτέλους η κάθαρση.

*** Κατά τα άλλα, είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον ότι πριν επέμβουν δικαστικές, αστυνομικές και αθλητικές αρχές, οφείλουν να παρέμβουν έμπειροι ψυχίατροι. Οι “δημοκράτες αγωνιστές” χρειάζονται πάνω απ' όλα ιατρική φροντίδα. Γιατί, πολύ απλά, είναι άρρωστοι, Βαριά άρρωστοι. Πολύ βαριά άρρωστοι. Και βουτηγμένοι στον βόθρο. Γι' αυτό βλέπουν γύρω τους μόνο σκ@τ@ μαζεμένα...

ΥΓ. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα με τα πλέι οφ και τώρα γίναμε ακόμη πιο ωραία με την κήρυξη των εκλογών και την είσοδο στην επίσημη προεκλογική περίοδο. Ο διχασμός, η αλληλοεξόντωση, η τοξικότητα, σε όλο τους το μεγαλείο. Αλλά πάντα έτσι δεν ήμασταν; Εδώ αγωνιζόμασταν να διώξουμε τους Τούρκους μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς και, ταυτόχρονα, σφαζόμασταν μεταξύ μας. Αθάνατη Ελλάδα με τα “ωραία” σου...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.