Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα (29/10) το πρωί, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ , Χάρη Θεοχάρη, τα οποία στεγάζονται στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου στην Αθήνα.
Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην πόρτα. Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, υπολείμματα από προσανάμματα και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «φασιστική ενέργεια θρασύδειλων τραμπούκων, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να βάλουν φωτιά στην είσοδο του γραφείου την ώρα που βρίσκονταν εργαζόμενοι εντός αυτού»
«Καταδικάζουμε την επίθεση και καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους» αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση.
«Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται, η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» τονίζουν.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube