Εμπνέουν τα γκολ στην Τρίπολη

Χάρης Δημαράς24 Οκτωβρίου 2020

Ιδιαίτερη αγωνιστική η 6η, διότι αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αλλά και το ΑΕΛ – Άρης, ενώ μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές στον… αέρα ήταν και η διεξαγωγή του ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ. Αρα, το ενδιαφέρον δεν είναι το ίδιο υψηλό...

Ντεμπούτο του Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Βόλο, που ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι προφανές ότι θα κάνει αλλαγές, όμως δύσκολα να προλάβει να δει αποτελέσματα από το πρώτο παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί στα δύο τελευταία έχουν G/G&over, αλλά σήμερα είναι ένα άλλο ματς. Πιθανή η πρώτη νίκη των πρασίνων στο πρωτάθλημα. Αγούμπ και Βέλεθ έξω, ντεμπούτο Μαουρίσιο.

Ωραίο παιχνίδι προμηνύεται στην Τρίπολη, μεταξύ δύο ποιοτικών επιθετικά ομάδων, όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην Τρίπολη (σε οκτώ ματς) και θα είναι δύσκολο και αύριο, λόγω της φόρμας στην οποία βρίσκονται οι Αρκάδες. Πιθανότατα πάντως λόγω του τρόπου που αγωνίζονται να έχουμε αρκετά τέρματα. Σημαντικές επιστροφές αυτές των Ναμπί και Σελίμοβιτς.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει το Γολγοθά του, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα οποία, όπως είχε επισημάνει και ο Γιώργος Παράσχος. Προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες. Την Πέμπτη παίκτες και διοίκηση συνέφαγαν, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης. Εκτός ο γκολκίπερ Κότσαρης, θα παίξει ο Βέλγος Βέρχουλστ. Η Λαμία δεν κέρδισε ούτε τον Παναιτωλικό, είναι στον πάτο της βαθμολογίας, πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο Τεννές ξέρει καλά την πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα. Εκτός ο Χατζηστραβός.

Χάλασε το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τη μέτρια εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη βαριά ήττα στην Πορτογαλία. Το παιχνίδι ήταν στον αέρα μέχρι και χθες το μεσημέρι, λόγω των πολλών κρουσμάτων στην Ήπειρο. Αν, πάντως, γίνει, δε θα είναι καθόλου εύκολο για την Ενωση, απέναντι στον ανεβασμένο ΠΑΣ, λόγω της κατάστασής της αλλά και των απουσιών (Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία, Μπακάκης, Σιμάνσκι, Αλμπανης).

Τη Δευτέρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο Κάναντι δεν υπολογίζει στον Μάτιτς, ο Χάβος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Προβάδισμα στο G//G, από δύο επιθετικά ποιοτικές ομάδες.



ΔΥΑΔΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G&OVER


ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ G/G

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


ΜΟΝΟ

ΛΑΜΙΑ


ΣΚΟΡΑΚΙΑ…


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΦΗ 3-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΑΜΙΑ 0-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1


ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ ΠΕΝΑΛΤΙ


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.