Εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα του Γκασπερίνι

Γρηγόρης Κόκκινος17 Οκτωβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Ειλικρινά απορώ με την UEFA και την FIFA. Τι τις θέλουν αυτές τις διοργανώσεις όπως το Nations League ; Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν μια δύσκολη χρονιά, σχεδόν δεν έκαναν διακοπές, υπάρχει λόγος και κέρδος από αυτή την διοργάνωση; Εδώ τα μέτρα γίνονται όλο και πιο αυστηρά στις Ευρωπαϊκές πόλεις , δεν βλέπουν ότι θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν λίγο τα πλάνα τους; O Covid 19 πάντως επηρεάζει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και όλο τον αθλητισμό , καταλαβαίνω ότι τα λεφτά είναι πάρα πολλά , αλλά ας βρούνε κάποιο τρόπο λιγότερο επικίνδυνο και κουραστικό, πρώτα από όλα για τους ίδιους τους αθλητές.

Η Χέρτα το πάλεψε με την Μπάγερν αλλά λύγισε στο φινάλε του αγώνα χάνοντας με 4-3 και η αλήθεια είναι ότι την περίμενα να έχει καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η Στουτγάρδη ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λεβερκούζεν και έχει από όλα. Μια νίκη μια ήττα και μια ισοπαλία. Πιστεύω σε νίκη της ομάδας του Βερολίνου.

Στην Ιταλία η Αταλάντα συνεχίζει όπως και πέρσι να εντυπωσιάζει έχει ξεκινήσει με το απόλυτο το πρωτάθλημα και προέρχεται από το εμφατικό 5-2 κόντρα στην Κάλιαρι. Η Νάπολι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει να αγωνισθεί κόντρα στην Γιουβέντους κι έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Εμπιστοσύνη στην ομάδα του Γκασπερίνι και διπλό. 

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Παναθηναϊκό προηγήθηκε με 0-1 και το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα παίρνοντας σπουδαίο διπλό που τον έχει στην κορυφή. Ο Απόλλων Σμύρνης χωρίς να είναι καλύτερος από την Λάρισα νίκησε με πέναλτι στο φινάλε του αγώνα με 1-0. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. 2-3 γκολ. 

Η Ίντερ «κόλλησε» στο 1-1 με την Λάτσιο αφού δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια και το πλήρωσε. Η Μίλαν νίκησε εύκολα την Σπέτσια με 3-0 και είναι στην κορυφή με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Νίκη της Ίντερ βλέπω και για τους πιο τολμηρούς αξίζει ίσως να ρισκάρουν στο 1@G.

Η Σαμπντόρια ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην Φιορεντίνα και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-2. Η Λάτσιο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Ίντερ με 0-1 και μετά με παίκτη λιγότερο όταν επανήλθε η αριθμητική ισορροπία πέτυχε γκολ στο τελικό 1-1. Πιο πειστική η ομάδα της Λάτσιο. 

Η Νιούκαστλ έχει κάνει ένα καλούτσικο ξεκίνημα προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Μπέρνλι με 3-1 και είναι μια ομάδα που όπως την έχω δει έχει μάτια μόνο προς τα επάνω και όχι προς τα κάτω. Η Μάντσεστερ πάει από το κακό στο χειρότερο και το κλίμα είναι άσχημο μετά το 1-6 από την Τότεναμ. Ρισκάρω στον άσσο.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός με τον ΠΑΟΚ και το 3-0 ήρθε στο τέλος του αγώνα αφού η κρητική ομάδα θα μπορούσε να έχει πετύχει γκολ στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Άρη με 0-1 άλλαξε προπονητή έχει μείνει πίσω με το καλημέρα και δεν ξέρω πόσα μπορεί να αλλάξει ο Μπόλονι. Περιμένω να δούμε παιχνίδι με γκολ και OVER. 

Μοιάζει εντυπωσιακό και είναι το 1-6 της Τότεναμ μέσα στο Μάντσεστερ αλλά η γνώμη μου για τον Μουρίνιο είναι ότι απλά βρήκε και έκανε και εκμεταλλεύτηκε και την αποβολή στο 28ο λεπτό. Η Γουέστ Χαμ με εντυπωσίασε περισσότερο αφού πήγε μέσα στην έδρα της Λέστερ την νίκησε με 0-3 κάνοντας την «κουδούνια». Θα ρισκάρω διπλό

H AEK έχασε από τον Ατρόμητο με 1-0 και μετά την είσοδο της στους ομίλους του Europa League προσγειώθηκε κάπως ανώμαλα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το «χρέος» του κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 3-0 αφού είχε αρκετές αδυναμίες στον αγώνα που δεν τις πλήρωσε και για αυτό νίκησε. Πολλά με λίγα το βλέπω

Η Λιλ έχει ξεκινήσει φανταστικά το πρωτάθλημα στην Γαλλία νίκησε εκτός έδρας το Στρασβούργο με 0-3 και δεν είναι τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί την Ρεν. Η Λάνς έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα προέρχεται από τη νίκη με 2-0 με την Σεντ Ετιέν και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Με ψήνει η Λιλ παίζει εξαιρετικά.

To be continued…….

Πρώτη πρόταση

ΧΕΡΤΑ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1

ΛΙΛ – ΛΑΝΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

INTEΡ – ΜΙΛΑΝ 1

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ

Τέταρτη πρόταση

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.