Εμπιστοσύνη και στήριξη του κόσμου σε Ζέρβα - Τζιτζικώστα

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2020

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο αποτυπώνεται η εμπιστοσύνη και η στήριξη στα πρόσωπα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα από τους Θεσσαλονικείς.

Δημοσκόπηση που έγινε έδειξε τα εξής αποτελέσματα : Το 76,7% των ερωτηθέντων έχουν θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον κ. Ζέρβα, ενώ μόλις το 10,5 έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική. Σχετικά με την εκκίνηση της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα, η γνώμη των πολιτών είναι επίσης θετική με υψηλό ποσοστό, καθώς το 66% την αξιολογεί θετικά και μόλις 10,1% αρνητικά.

Ολα αυτά σύμφωνα με το ετήσιο πολιτικό βαρόμετρο της εταιρείας «tothepoint» ( για λογαριασμό της εφημερίδας «Μακεδονία της Κυριακής» στις αρχές του 2020). Εξίσου θετικά είναι και τα ευρήματα της δημοσκόπησης στο ερώτημα που αφορά τη νοοτροπία του δήμου Θεσσαλονίκης και το αν η διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα είναι κοντά στους δημότες ή όχι.

Το 56,3% εκτιμά πιο φιλική και το 21,8% πιο μακρινή, ενώ το 20,7% απαντά «ούτε το ένα ούτε το άλλο». Ιδιαίτερα υψηλά είναι βέβαια και τα ποσοστά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος συγκεντρώνει θετική γνώμη που φτάνει το 59,1 %, ενώ η αρνητική γνώμη είναι της τάξης του 29,4%.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.