«Έμπειρος και ταλαντούχος ο Μιλάνοφ, κάνει για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2020

Την έντονη φημολογία περί απόκτησης του Γκέοργκι Μιλάνοφ από τη Βίντι, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, σχολίασε στο Metropolis 95.5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Τεοντόρ Κουτσούκοφ.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής (μεταξύ των άλλων και του Μακεδονικού) και προσωπικός φίλος του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, επιβεβαίωσε πως όντως στη Βουλγαρία έχει φουντώσει η φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Μιλάνοφ:

«Είναι αλήθεια. Πληροφορήθηκα χθες τι μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Μιλάνοφ. Ενημερώθηκα για τις φήμες που κυλοφορούν. Τον ξέρω προσωπικά. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και χαρακτήρας. Είναι επαγγελματίας. Νομίζω ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει έναν πολύ καλό παίκτη αν ανταποκρίνονται οι φήμες στην πραγματικότητα».

Για τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή:

«Είναι από τους εμπειρότερους Βούλγαρους παίκτες τα τελευταία 10 χρόνια. Ένας από τους πολύ ταλαντούχους παίκτες. Αγωνίστηκε 5-6 χρόνια στη Ρωσία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για το αν φεύγοντας από τη Βίντι, θέλει να έρθει ο Μιλάνοφ στην Ελλάδα:

«Θέλει να φύγει από τη Βίντι, έχει προσφορές από ομάδες του Ντουμπάι και της Κίνας. Θέλει να μείνει στην Ευρώπη όμως και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή περίπτωση».

Για το τι θυμάται από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο προσωπικός του φίλος, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:

«Έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Από τον κόσμο, από τον κ. Σαββίδη. Ξέρετε, είχε πρόβλημα με τον προπονητή, τον Ιγκόρ Τούντορ, αλλά γενικά εκτιμά πολύ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.