Εμπαπέ: «Έχω πολλά προβλήματα αλλά ο προπονητής δεν είναι ένα από αυτά»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2024

Ο Κίλιαν Μπαπέ ξακαθάρισε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον προπονητή του Λουίς Ενρίκε και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, στη νίκη-πρόκριση (2-1) της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League.

Οι Παριζιάνοι προκρίθηκαν στους «8» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2021 όταν και τότε είχαν αποκλείσει ισπανική ομάδα την Μπαρτσελόνα 1-4 στην Βαρκελώνη και 1-1 στο Παρίσι. Τότε και πάλι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 25χρόνος Σταρ που ενημέρωσε τον σύλλογο της Ligue 1 τον περασμένο μήνα ότι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Αφού αναδείχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, MVP του αγώνα, ο Αρχηγός της εθνικής Γαλλίας μίλησε στο Canal + France και ξεκαθάρισε-όπως και ο ίδιος ο Ισπανός Τεχνικός ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή του: 

«Πάντα θέλω να παίζω στο Champions League. Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω παίκτης που κρύβεται», είπε ο Μπαπέ στον τηλεοπτικό σταθμό Canal Plus την Τρίτη, λίγο μετά το τέλος του ματς και πρόσθεσε:

«Πολύ καλή, πολύ καλή. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αν και οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει. Έχω πολλά θέματα αλλά ο προπονητής δεν είναι ένα από αυτά».

Ερωτηθείς για την αντικατάσταση του Γάλλου στα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας, ο 53χρόνος είπε στο Canal Plus: «Ο Κίλιαν θα σκοράρει 50 γκολ και θα κάνει 25 ασίστ με οποιονδήποτε προπονητή, σε οποιαδήποτε ομάδα. Προφανώς, το άμεσο μέλλον του δεν θα είναι εδώ, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε άλλες λύσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.