Εμπαμπέ: «Μάχη» της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί για την απόκτηση του

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2022

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαμπέ να ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι δεν έχει στο μυαλό του την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να κατακτήσει το Champions League με την Παρί, ωστόσο θα γίνει πραγματική...μάχη για το ποιος θα τον αποκτήσει.

Πλέον, ο Γάλλος σούπερ - σταρ μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος για το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιουνίο.

Η ισπανική εφημερίδα, ABC, σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει τα οικονομικά δεδομένα κάθε πρότασης. 

Οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στα ταμεία τους, καθώς προσφέρον στον Εμπαμπέ εξαετές συμβόλαιο με 21 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο, αλλά και 40 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής, που θα πρέπει να μοιραστεί με τον πατέρα του και τη δικηγόρο του, που τον εκπροσωπούν.

Στον αντίποδα, οι Παριζιάνοι δεν έχουν κάνει γνωστά ακόμα τα όπλα της διαπραγμάτευσης τους, όμως σίγουρα θέλουν να κρατήσουν τον Εμπαμπέ στην Γαλλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρί είναι διατιθεμένη να προσφέρει περισσότερα χρήματα από την Ρεάλ, με  36 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο σύμφωνα με την δικηγόρο του Εμπαπέ, αν προτιμήσει τη Ρεάλ θα έχει συνολικά υψηλότερες απολαβές λόγω διαφημίσεων και της διαχείρισης της εικόνας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.